• Gossip

    Survivor 2: Οι άγνωστες πτυχές της Ξένιας – Το πραγματικό της επίθετο, ο πόλεμος και η ζωή στην Ελλάδα

    • NewsRoom


    Η τραγουδίστρια των Rec, Ξένια ουκ ολίγες φορές έχει αποσπάσει τον ενδιαφέρον του κόσμου, τόσο με την εμφάνιση της στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και για το πολύκροτο επίθετο της που δεν αναγράφεται στις κάρτες του Survivor 2, όταν η ίδια αγωνίζεται για τα έπαθλα.

    Πληροφορίες λοιπόν, οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες μέρες για την λαμπερή κοπέλα των “Rec”, διαλευκάνουν το λόγο που η Ξένια είχε ξεσπάσει σε κλάματα, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης.

    Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι η νεαρή τραγουδίστρια, κατάγεται από ένα χωριό της Ουκρανίας που πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου!Μάλιστα, στο 2015 το σπίτι της Ξένιας στην Ουκρανία είχε χτυπηθεί σοβαρά από βόμβα με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί, ενώ μέσα κοιμόταν η οικογένεια της.Γεγονός που αρκετοί δεν ήξεραν και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για τη θλιβερή ιστορία της κοπέλας.

    Επίσης, το πραγματικό της όνομα είναι “Xenia Evven” κάτι που και αυτό προκάλεσε απορίες στο ευρύ κοινό, σχετικά με την  ταυτότητα της νεαρής τραγουδίστριας.

    Παράλληλα στον αντίποδα με τις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί δεσμό, είναι ελεύθερη όπως αναφέρουν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:H Αγγελική Κοκαλίτσα «ξαναχτύπησε»: «Τον προκαλώ όταν βγει από το παιχνίδι να…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Από το μόντελινγκ και τις καταχρήσεις στο Survivor 2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Η Ελένη Χατζίδου πριν το Survivor: Η Θεολογική, το Fame Story και οι πλαστικές επεμβάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ