• Gossip

    Σταρ του Supernatural συνελήφθη σε άθλια κατάσταση (video)

    • NewsRoom

    Συνελήφθη ο Τζάρεντ Πανταλέκι


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ηθοποιό Τζάρεντ Πανταλέκι να επιτίθεται μεθυσμένος σε έναν άνδρα σε μπαρ-κλαμπ στο Όστιν, Τέξας των ΗΠΑ.

    Ο Πανταλέκι, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια στη δημοφιλή σειρά Supernatural, συνελήφθη για δημόσια μέθη και επίθεση.

    Όπως μεταδίδει το αμερικανικό TMZ, ο ηθοποιός συχνάζει στο εν λόγω μπαρ, ωστόσο για άγνωστη αιτία, χτύπησε στο πρόσωπο έναν μπαρτέντερ, ενώ στη συνέχεια φίλος του τον οδήγησε εκτός του μπαρ προκειμένου να τον ηρεμήσει.

    Ωστόσο, εκείνος όντας μεθυσμένος, όχι μόνο δεν ήθελε να ακούσει αυτά που του έλεγε, αλλά του έκανε και κεφαλοκλείδωμα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

    Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στο σημείο, με τον Πανταλέκι να δείχνει επιδεικτικά τα λεφτά του στους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

    Δείτε το βίντεο:

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ηθοποιός είναι απλά συχνός θαμώνας του μπαρ ή αν είναι και μέτοχος.

    Η εγγύηση για να τον αφήσουν ελεύθερο ορίστηκε στα 15.000 δολάρια, δηλαδή 5.000 δολάρια για κάθε αδίκημα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκεται ήδη εκτός φυλακής, αλλά ούτε αν θα εμφανιστεί στα προγραμματισμένα Fan Conventions, αυτή την εβδομάδα.

    Τζένσεν Ακλς και Τζάρεντ Πανταλέκι



    ΣΧΟΛΙΑ