• Gossip

    Ποιος δήλωσε: «’Εχω βγάλει πολλά λεφτά, είμαι πολύ πλούσιος!»

    • NewsRoom
    vroxi-lefta-tzoker


    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Φωλιά των Κου Κου»

    Σε μία συνέντευξη εφόλης της ύλης, ο γνωστός ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor, Μπο, μίλησε για τα χρήματα που έχει βγάλει, ενώ αναφέρθηκε και στην κουμπαριά του με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και το περίφημο «unfollow» του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram.

    «Πάντα ήθελα να με απαγάγει μια τόσο όμορφη κοπέλα! Ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού έμοιαζε πολύ με ένα δικό μου και με πήρε τηλέφωνο ο δημιουργός για να μου δώσει το ποσοστό μου στα πνευματικά δικαιώματα! Έχω βγάλει πολλά λεφτά, είμαι πολύ πλούσιος», δήλωσε ο Μπο.

    Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «Εγώ ακολουθώ τον Σάκη Τανιμανίδη, αν δεν με ενδιαφέρει κάτι που ανεβάζει, το προσπερνάω! Δεν νομίζω να έχουν τσακωθεί ο Ντάνος και ο Χρανιώτης με τον Σάκη Τανιμανίδη. Εκτός αν ήταν καλεσμένος στον γάμο του Χρανιώτη και δεν πήγε».

    Όσο για τον κουμπάρο του, ο Μπο δήλωσε:

    «Ο Διονύσης Σχοινάς κουβαλάει πάρα πολλά κιλά τρέλας γι’ αυτό τον αγαπάμε! Ο Διονύσης Σχοινάς με παρότρυνε να παντρευτώ και με φώναζε “κουμπαράκι”, όποτε το πίστεψα ότι το ήθελε, απλά το τελευταίο τριήμερο εξαφανίστηκε και δεν εμφανίστηκε και στην εκκλησία.

    Προφανώς ο Διονύσης Σχοινάς δεν τα είχε οργανώσει σωστά, αν ξαναπαντρευτούμε θα τον προτιμήσουμε!»

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ