Ο Νίκος Θωμάς καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα, δεν “τίμησε” ιδιαίτερα την ομάδα των μπλε, καθώς εξήγησε ότι ο λόγος που είχε πει τη φράση «ο λαγός και η χελώνα» εντός του ριάλιτι επιβίωσης αφορούσε την πρώην ομάδα του, τους μαχητές και όχι τους αντιπάλους του.
Συγκεκριμένα πέταξε τα βέλη του και άφησε να εννοηθεί ότι ήταν περισσότερο μπηχτή για τη δική του ομάδα και την αντιμετώπιση που είχαν ως προς τον ίδιο.
Δείτε το σχετικό video:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor Πανόραμα: Ο άγριος καυγάς off camera του Νίκου Θωμά με τον Κώστα Τσεπάνη! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor-spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Συνελήφθη ξανά ο ιδιοκτήτης της για κακούργημα, με ένταλμα του ανακριτή
- Στ. Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη εξελίσσεται και μετατρέπεται σε πόλη φιλική προς τους πολίτες και αναπτυξιακό και καινοτομικό κόμβο
- Ρ. Σβίγκου: Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και να μην εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 152 χλμ στον Περιφερειακό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.