Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά του
Μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του ΣΚΑΪ «After Dark», ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1
«Ήμουν στον ΑΝΤ1 έτσι κι αλλιώς, έκανα και το σίριαλ τα Παλικάρια -πολύ ωραίο κι αυτό, πέρασα μαγικά- και το καλοκαίρι μου είπαν οι άνθρωποι, καλός, χρυσός, πολύ σε αγαπάμε -καμία σχέση- αλλά δεν υπάρχει κάτι για σένα. Οπότε μόνος, τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.
Όσο για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega, ο αγαπημένος παρουσιαστής δήλωσε ότι:
«Ευτυχώς που βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον δρόμο μου να μου δείξει αυτή την ειδικότητα, γιατί μου έλειπε μέχρι τότε. Ευτυχώς! Ευτυχώς»!
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=RUPbJnJX0rM
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είπε ο Χρυσοχοΐδης στο Room για το FBI, ο… σεσημασμένος Ρίζος, τι τρώνε οι στρατηγοί με Τασούλα και που πήρε πρωτάθλημα η Κύπρος
- Στεγαστικό: Η ΤτΕ προειδοποιεί για νέους κινδύνους – Απλησίαστα τα σπίτια, αυξάνεται ο φόβος υπερδανεισμού
- Ρίζος Ρίζος: Από το 2013 στο «Χωριάτικο» – Οι offshore, τα 750.000 ευρώ και η σύλληψη 13 χρόνια μετά
- Ο Μπεκίρης και οι εθελοντές της εξουσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.