Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά του
Μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του ΣΚΑΪ «After Dark», ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1
«Ήμουν στον ΑΝΤ1 έτσι κι αλλιώς, έκανα και το σίριαλ τα Παλικάρια -πολύ ωραίο κι αυτό, πέρασα μαγικά- και το καλοκαίρι μου είπαν οι άνθρωποι, καλός, χρυσός, πολύ σε αγαπάμε -καμία σχέση- αλλά δεν υπάρχει κάτι για σένα. Οπότε μόνος, τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.
Όσο για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega, ο αγαπημένος παρουσιαστής δήλωσε ότι:
«Ευτυχώς που βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον δρόμο μου να μου δείξει αυτή την ειδικότητα, γιατί μου έλειπε μέχρι τότε. Ευτυχώς! Ευτυχώς»!
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=RUPbJnJX0rM
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 203 χλμ/ώρα – Προσπάθησε να δωροδοκήσει την Τροχαία
- Σπάτα: Φωτιά σε έκταση με ξερά χόρτα κοντά στο εκπτωτικό χωριό
- Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Ροδόπη – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ημαθία
- Ισπανία: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στη σύζυγο του πρωθυπουργού Σάντσεθ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.