• Gossip

    Εβελίνα Παπούλια: Τα συγκινητικά λόγια της κόρης της (pic)

    • NewsRoom
    παπούλια

    Αφροδίτη Λιάντου και Εβελίνα Παπούλια


    Με μία φωτογραφία από το παρελθόν, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, που βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές, θέλησε να εκφράσει την αγάπη της για τη διάσημη μητέρα της.

    Η Αφροδίτη Λιάντου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μητέρας της από κάποια παλαιότερη φωτογράφιση.

    Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με ιδιαίτερη συγκίνηση, «Η όμορφη μαμά μου! Μου λείπεις τόσο πολύ! Θα γυρίσω σύντομα!! found this photo from: @evelina.papoulia.os #nyc #tb #mymother #oldschoolphoto #blonde #missingyou #missher #backsoon».

    Δείτε τη φωτογραφία:

    Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εφημερίδα «Αγορά»: «Είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πώς θα επιβιώσει μόνη της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανθή Βούλγαρη: Η εξομολόγηση στην Τ. Στεφανίδου για την περιπέτεια υγείας της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο My Style Rocks με τις αντιγραφές – Οι κριτές διαβάζουν Twitter (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε το νέο trailer των Ράδιο Αρβύλα – Πότε έχουν πρεμιέρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ