• Gossip

    Η Κέιτ Μίντλετον, το μπότοξ και η απάντηση του Παλατιού

    • NewsRoom

    Κέιτ Μίντλετον


    Τι ισχυρίζεται πλαστικός χειρουργός για την Κέιτ Μίντλετον και το μπότοξ

    Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την ανάρτηση ιατρικής κλινικής στο Instagram, που ισχυρίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει μπότοξ.

    Σύμφωνα με την ανάρτηση, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον λατρεύει το μπότοξ.

    Ο πλαστικός χειρουργός που έκανε το ποστ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά μοιράστηκε φωτογραφίες από το πριν και το μετά, που σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αποτέλεσμα μπότοξ, γράφοντας στη λεζάντα:

    «Η Κέιτ μας, λατρεύει λίγο ‘baby  botox’. Ασθενείς έρχονται από μακριά για να κάνουν αυτή την επέμβαση. Είναι αληθινά τόσο απλή. Δεν υπάρχει λόγος οι γιατροί να αφήνουν τους ασθενείς τους με φρύδια μέχρι το πάτωμα. 

    Προσέξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπό της. Αλλά, επίσης, προσέξτε την κάθοδο του μεσαίου τμήματος του φρυδιού της και την άνοδο στην ‘ουρά’ του φρυδιού.

    Η μαγεία του ‘baby botox’ έγκειται στο ότι δεν σε αφήνει να νιώθεις βαριά και σου προσφέρει μία ελαφριά μείωση των λεπτών γραμμών, ενώ βελτιώνει την θέση των φρυδιών. 

    Τώρα το 90% των ασθενών μου κάνουν baby botox και είναι ευχαριστημένοι ακόμα και μετά την πάροδο των 3-4 μηνών».

    View this post on Instagram

    Our Kate loves a bit of baby Botox. Patients come from far and wide to see me for this procedure. It truly is so simple… There is no excuse for doctors to leave patients with brows on the floor. Note the reduction of fine lines on the forehead. But also note the depression of the medial (middle part) brow but elevation of the lateral tail of the brow. The magic of baby Botox is that it does not leave you feeling so heavy and provides you with a subtle reduction of lines as well as a better eyebrow position. Now 90% of my patients have baby Botox and are happy even at 3-4 months post treatment #babybotox #botox #kate #katemiddleton #natural #subtleresults #faceanatomy #juvederm #aesthetics #cosmeticsurgery #plasticsurgery #drsomji #drmedispa #celebritydoctor

    A post shared by Dr. Munir Somji @ DrMediSpa TM (@drmedispa) on

    Η απάντηση από το Παλάτι, στην περίεργη αυτή ανάρτηση, που έκανε η κλινική, δεν άργησε να έρθει.

    Εκπρόσωπος του Παλατιού διέψευσε όλα τα παραπάνω, ενώ τόνισε ότι η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν ενέκρινε την συγκεκριμένη διαφήμιση με το όνομα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

    Από την μεριά του, ο υπεύθυνος της κλινικής ισχυρίστηκε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν η Κέιτ είναι πελάτισσά του, εξαιρίας του ιατρικού απορρήτου.

    Μάλιστα, εξήγησε ότι ο γιατρός που πήρε την πρωτοβουλία να προβεί σε αυτή την ανάρτηση θέλησε μόνο να δείξει τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης επέμβασης στο πρόσωπο και τίποτα παραπάνω.

    Τα συμπεράσματα δικά σας!



    ΣΧΟΛΙΑ