ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι ισχυρίζεται πλαστικός χειρουργός για την Κέιτ Μίντλετον και το μπότοξ
Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την ανάρτηση ιατρικής κλινικής στο Instagram, που ισχυρίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει μπότοξ.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον λατρεύει το μπότοξ.
Ο πλαστικός χειρουργός που έκανε το ποστ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά μοιράστηκε φωτογραφίες από το πριν και το μετά, που σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αποτέλεσμα μπότοξ, γράφοντας στη λεζάντα:
«Η Κέιτ μας, λατρεύει λίγο ‘baby botox’. Ασθενείς έρχονται από μακριά για να κάνουν αυτή την επέμβαση. Είναι αληθινά τόσο απλή. Δεν υπάρχει λόγος οι γιατροί να αφήνουν τους ασθενείς τους με φρύδια μέχρι το πάτωμα.
Προσέξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπό της. Αλλά, επίσης, προσέξτε την κάθοδο του μεσαίου τμήματος του φρυδιού της και την άνοδο στην ‘ουρά’ του φρυδιού.
Η μαγεία του ‘baby botox’ έγκειται στο ότι δεν σε αφήνει να νιώθεις βαριά και σου προσφέρει μία ελαφριά μείωση των λεπτών γραμμών, ενώ βελτιώνει την θέση των φρυδιών.
Τώρα το 90% των ασθενών μου κάνουν baby botox και είναι ευχαριστημένοι ακόμα και μετά την πάροδο των 3-4 μηνών».
https://www.instagram.com/p/B0Q54uXngp1/
Η απάντηση από το Παλάτι, στην περίεργη αυτή ανάρτηση, που έκανε η κλινική, δεν άργησε να έρθει.
Εκπρόσωπος του Παλατιού διέψευσε όλα τα παραπάνω, ενώ τόνισε ότι η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν ενέκρινε την συγκεκριμένη διαφήμιση με το όνομα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.
Από την μεριά του, ο υπεύθυνος της κλινικής ισχυρίστηκε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν η Κέιτ είναι πελάτισσά του, εξαιρίας του ιατρικού απορρήτου.
Μάλιστα, εξήγησε ότι ο γιατρός που πήρε την πρωτοβουλία να προβεί σε αυτή την ανάρτηση θέλησε μόνο να δείξει τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης επέμβασης στο πρόσωπο και τίποτα παραπάνω.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.