• Gossip

    Η ανάρτηση της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας για την επέτειο γάμου της

    • NewsRoom

    Το πανευτυχές ζευγάρι που μόλις παντρεύτηκε (22 Μαΐου 2004)


    Η βασίλισσα Λετίθια τιμά την επέτειο γάμου της

    Πριν από 15 χρόνια η τότε δημοσιογράφος Λετίθια Ορτίζ και ο πρίγκιπας Φελίπε της Ισπανίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή στον καθεδρικό ναό της Μαδρίτης Almudena.

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε δείπνο κοινού τους φίλου, το 2002. Από τότε οι δυο τους έβγαιναν κρυφά για περίπου ένα χρόνο πριν κάνουν την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους, τον Νοέμβριο του 2003, κάτι που αιφνιδίασε τον κόσμο.

    Ο Φελίπε και η Λετίθια έγιναν βασιλιάς και βασίλισσα της Ισπανίας το 2014, μετά την παραίτηση από τον θρόνο του βασιλιά Χουάν Κάρλος.

    Από τότε, η βασίλισσα Λετίθια έχει κάνει ένα πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και έχει παραβρεθεί σε πολύ σημαντικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

    Το πρώτο ζευγάρι της Ισπανίας υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, την Λεονόρ, πριγκίπισσα της Αστουρίας, τον Οκτώβριο του 2005 και την μικρότερη κόρη τους, Σοφία τον Απρίλιο του 2007.

    Η πάντα κομψή και στυλάτη βασίλισσα Λετίθια τίμησε την επέτειο του γάμου της αναρτώντας φωτογραφίες από την μεγάλη ημέρα στο λογαριασμό της στο Instagram.

    Υπενθυμίζεται ότι η Λετίθια ήταν παντρεμένη ξανά, ενώ πήρε διαζύγιο το 1999.

    Ήταν ήδη γνωστή στο ισπανικό κοινό χάρη στον ρόλο της ως παρουσιάστρια ειδήσεων στην εθνική τηλεόραση.

    Κατά την διάρκεια της δημοσιογραφικής της σταδιοδρομίας είχε μεταδώσει πολύ σημαντικές ειδήσεις και είχε καλύψει διεθνή γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

    Εργάστηκε επίσης για ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς όπως το Bloomberg και το TVE.

    Από τον λαμπερό γάμο τους
    Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε



    ΣΧΟΛΙΑ