ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξω φρενών με την Μέγκι Ντρίο έγινε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε».
Το μελαχρινό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, δεν ήταν στη θέση της στο πάνελ της εκπομπής σήμερα με αποτέλεσμα η ξανθιά παρουσιάστρια να θυμώσει και να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής τι πραγματικά συμβαίνει.
Με αφορμή το θέμα που συζητούσαν σχετικά με την σταδιακή εξαφάνιση της ηθοποιού, Κωνσταντίνας Κομματά από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την συμπεριφορά της δικής της συνεργάτιδας.
«Να πω κάτι. Και εδώ τη Μέγκι κάποιες φορές δεν την βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείται.
Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται. Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους.
Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά», πρόσθεσε με αυστηρό τόνο, φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
