• Gossip

    Ευαγγελία Αραβανή: Η αβάσταχτη ελαφρότητα της παρουσίασης!

    αραβανη


    Η συνταγή της ξανθιάς παρουσιάστριας με εμφάνιση σκανδιναβικών προδιαγραφών, Ευαγγελίας Αραβανή, στο “Dancing with Stars” , δεν φαίνεται να πέτυχε.
    Αρκετές εβδομάδες μετά την έναρξη του χορευτικού σόου μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, έδωσε η ίδια την χαριστική βολή αντιδράσεων για το πόσο ανιαρή είναι στην παρουσίαση καθώς πέρα από τις φιλοφρονήσεις στους διαγωνιζόμενους χορευτές, έδειχνε αμήχανη.

    Κάθε Παρασκευή βράδυ έως τώρα, εκπέμπει μια νωχελικότητα στα όρια της ύπνωσης τόσο με τον εμπαιγμό της στον Γιώργο Λιάγκα όσο και το απρόοπτο τάχα comme il faut πινγκ πονγκ μεταξύ τους, το οποίο καταντά γραφικό όταν την υπόλοιπη ώρα παραμένει ανέκφραστη.

    Το φιλοθεάμον κοινό όποιας ηλικίας, βρίσκεται να παρακολουθεί την Αραβανή σχεδόν με τον ίδιο τόνο φωνής αλλά και καμία αλλαγή εκφράσεων στο πρόσωπο της κατά τη διάρκεια του σόου. Δέος!

    Σε περίπτωση ανακοίνωσης σεισμού, κοντά στο κανάλι του Αμαρουσίου, ταιριάζει γάντι ομολογουμένως.

    Το My Style Rocks είχε λιγότερες απαιτήσεις και δόθηκε έμφαση στο ριάλιτι στοιχείο και όχι στην ίδια. Επρόκειτο για ένα εντελώς διαφορετικό project, καθώς οι όροι του βραδινού Dancing είναι διαφορετικοί από το ριάλιτι μόδας, με την ίδια «να σφυρίζει αδιάφορα».

    Σχετικά με τους χορούς του προγράμματος, ήρθε και ο τραυματισμός του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ο οποίος έδειχνε επηρεασμένος και αποχώρησε, αλλά η Ευαγγελία..υπήρξε χείμαρρος: “Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.Γρήγορα περαστικά εύχομαι..”

    Δεν έκανε κάποιο σχόλιο..ακλόνητη, βραχος! 

    H…μαρμαρωμένη Βασίλισσα Αραβανή τα σαρώνει όλα στο πέρασμα της (εκτός από τα νούμερα τηλεθέασης) με αυτές τις αμήχανες παύσεις της και δεν πραγματοποιείται
    φέτος το Dancing on Ice, ως άλλοθι για το μόνιμα παγωμένο χαμόγελο αυτής της κεντρικής ξανθιάς τηλεπερσόνας.

    Πάντως, το φετινό DWTS δεν διαφέρει σε τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά την επιλογή της κριτικής επιτροπής. Ξαναζεσταμένο φαγητό το λες.
    Το σχήμα διατηρείται το ίδιο με τον Αλέξη Κωστάλα,την Γκαλένα Βελίκοβα και δύο παρουσιαστές. Όπως όλα δείχνουν και τα πρόσωπα που διαγωνίζονται
    δεν κάνουν την εκπληξη στο κανάλι.

    Μάλλον είναι και οι εποχές διαφορετικές. Εποχές που ο τηλεθεατής δεν θα καθηλωθεί στο θέαμα με ανελέητες κραυγές από “χειροκροτάκιδες” και στην όψη μιας απατράπτουσας παρουσιάστριας και πρώην μοντέλο.
    Εποχές που ο σχολιασμός του Γιώργου Λιάγκα δεν θα γίνει και ζήτημα εθνικού ενδιαφέροντος.

    Εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Σωτήρης Κοντιζάς έχει ξετρελάνει τις γυναίκες – Πώς αντέδρασε η σύζυγός του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Κρητικός σωσίας του Μπραντ Πιτ! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ