Εκνευρισμένη έδειξε να είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον «αέρα» της εκπομπής του ΕΔΩSurvivor, με παίχτες των μαχητών, σχετικά με συζήτηση που είχαν για το ριάλιτι επιβίωσης του Survivor.
Συγκεκριμένα ο λόγος εκνευρισμού ήταν ένα απόσπασμα video που έπαιξαν στην εκπομπή, με το αιχμηρό σχόλιο της Μελίνας και της Μαρίνας, από την ομάδα των “μπλε” για την Ελένη Χατζίδου.
«Αν έβλεπα συμπαίκτριες μου να γελούν έτσι θα έλεγα πολλά περισσότερα από όσα είπε ο Αγόρου. Το θεωρώ απαράδεκτο… Φάνηκε κιόλας αυτό διότι η Ελένη παρότι έχει κερδίσει ξανά τη Μελίνα ήταν πολύ προσγειωμένη…», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.
Δείτε το σχετικό βίντεο στο απόσπασμα :
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς δρούσε η εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της Αττικής – Η στιγμή της επιχείρησης της ΕΛΑΣ (video)
- Ιωάννινα: Εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες στο Δροσοχώρι
- Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της επί σκηνής με έκπληξη από τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της (video)
- Μυτιλήνη: Ένοχοι 20 από τους 24 κατηγορούμενους για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών τον Φεβρουάριο του 2020