ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη εθεάθησαν σε κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, δίνοντας λαβές για σχόλια και πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.
Το περασμένο Σάββατο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη διασκέδασαν στο Baraonda. Ματιές, αγκαλιές και φιλιά αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού You που δημοσιεύει και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.
Την είδηση σχολίασαν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά να αναφέρει πως γνώριζε εδώ και καιρό την πληροφορία, αλλά δεν ήξερε ακριβώς ποια είναι η μεταξύ τους σχέση.
Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κοινές εξόδους χωρίς να είναι ζευγάρι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει το φωτογραφικό υλικό. Σημασία έχει η ευτυχία, εκεί καταλήγουμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος στην οικογένεια Χρουσαλά-Πατίτσα: Θεία της παρουσιάστριας η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης που βρέθηκε νεκρή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η καλλονή σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά μιλά στις κάμερες! (video+pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίωξη σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ – Απειλούνται με βαρύτατες ποινές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπίτι μου 2: Έσπασε κάθε ρεκόρ με σχεδόν 50.000 αιτήσεις σε 3 ημέρες – Οι προσφορές των τραπεζών και τα επιτόκια
- Η εκλογή Τασούλα και Κακλαμάνη ανοίγει θέσεις στα γαλάζια ψηφοδέλτια – Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι
- Metlen: Ξεκινά νέος κύκλος ανάπτυξης- Δύο νέες επενδύσεις στη μεταλλουργία φέτος- Σε ένα μήνα η επόμενη
- Γιώργος Οικονόμου: Επενδύσεις 1,4 δισ. δολάρια σε πλοία κοντέινερ και ιδρύει νέα εταιρεία