ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη εθεάθησαν σε κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, δίνοντας λαβές για σχόλια και πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.
Το περασμένο Σάββατο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη διασκέδασαν στο Baraonda. Ματιές, αγκαλιές και φιλιά αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού You που δημοσιεύει και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.
Την είδηση σχολίασαν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά να αναφέρει πως γνώριζε εδώ και καιρό την πληροφορία, αλλά δεν ήξερε ακριβώς ποια είναι η μεταξύ τους σχέση.
Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κοινές εξόδους χωρίς να είναι ζευγάρι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει το φωτογραφικό υλικό. Σημασία έχει η ευτυχία, εκεί καταλήγουμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος στην οικογένεια Χρουσαλά-Πατίτσα: Θεία της παρουσιάστριας η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης που βρέθηκε νεκρή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η καλλονή σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά μιλά στις κάμερες! (video+pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίωξη σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ – Απειλούνται με βαρύτατες ποινές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη Τεμπών: Στο επίκεντρο ο θάνατος ενός κατηγορούμενου
- Γιώργος Κώτσηρας: Με μόνιμες παρεμβάσεις αυξάνεται το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών
- Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα στο The Brando, το απόκοσμο πολυτελές νησί στην άλλη άκρη της γης
- Ιάκωβος Καργαρώτος (Παπαστράτος): Πώς η τεχνολογία «κλείνει» το κενό για την προστασία των νέων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.