• Gossip

    Άγρια κόντρα on air ανάμεσα στην Άβα Γαλανοπούλου και τον Γιάννη Ζουγανέλη (video)

    • NewsRoom
    αβα γαλανοπουλου-γιαννης-ζουγανελης


    Το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Happy Birthday Ελλάς» στο Θέατρο «ΑΘΗΝΑ», ωστόσο εντύπωση έκανε η απουσία της Άβας Γαλανοπούλου.

    Όπως έγινε γνωστό, η ταλαντούχα ηθοποιός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το καστ για προσωπικούς λόγους, ενώ έξω από το θέατρο στην αφίσα καλύφθηκε το πρόσωπό της, κάτι που πυροδότησε αντιδράσεις.

    Από την μεριά του ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί το «Happy Birthday Ελλάς» δήλωσε στο περιοδικό People σχετικά με την αποχώρηση της ηθοποιού:

    «Ξαφνικά, αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους να φύγει και μάλιστα μας άφησε όλους σύξυλους, με αποτέλεσμα να βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση. Ευτυχώς κάναμε γρήγορες και συνολικές αντικαταστάσεις.

    Αυτό που έπαιζε, το καλύπτουμε εμείς και ένα δικό της νούμερο το κόψαμε εντελώς. Έτσι, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Έλεγε διάφορα πράγματα που αφορούσαν τον επιχειρηματία.

    Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. Ξόδεψε χρήματα για κομμωτήρια και για κάποια άλλα πράγματα και ήθελε η επιχείρηση να της καλύψει αυτά τα έξοδα.

    Όμως, αυτό δεν συμβαίνει και δεν είθισται στο θέατρο. Προσωπικά, προσπάθησα να τη μεταπείσω.

    Ήταν, όμως, αποφασισμένη και έφυγε πριν από την επίσημη πρεμιέρα. Με την Άβα παίξαμε έναν μήνα μαζί και ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα μου».

    Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη, η Άβα Γαλανοπούλου, το πρωί της Παρασκευής, ξέσπασε στο «Πρωινό», λέγοντας ότι:

    «Ουδέποτε έχω φύγει από καμία δουλειά ως τώρα. Η τελευταία μέρα που έπαιξα στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Εγώ είχα προτείνει να παίξω έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

    Κάποιοι, όμως, αποφάσισαν να τελειώσω την Παρασκευή. Ήθελα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Διέθεσα τον εαυτό μου χωρίς αμοιβή για δύο μήνες που κάναμε πρόβες.

    Περίπου 7 με 8 μέρες πριν ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Μέχρι και τα παπούτσια για το θέατρο τα πλήρωσα εγώ. Όμως, ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Απλά είπα ότι ακόμα και αυτά που θα πάρω, θα τα πληρώσω για τη δουλειά, ουδέποτε πήγα τιμολόγια για κομμωτήρια».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Όταν κάποιος ηθοποιός σταματά από μία παράσταση, αφαιρούνται οι φωτογραφίες του έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι απαίτηση του ηθοποιού, έτσι πρέπει να γίνει. Το κοινό πρέπει να ξέρει ποιοι ηθοποιοί παίζουν. Λυπάμαι πάρα πολύ και έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ!».

    Σε ζωντανή σύνδεση αποφάσισε να βγει ο Γιάννης Ζουγανέλης προκειμένου απαντήσει στα λεγόμενα της ηθοποιού:

    «Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό, αλλά επειδή είμαστε εν μέσω σεζόν και θέλω να υπερασπιστώ αυτό που συμβαίνει στο θέατρο για τους εργαζόμενους, ακούστε με.

    Με την Άβα είμαστε φίλοι χρόνια και σε ένα μικρό βαθμό μπορεί να συνέβαλα για να υπάρξει στο θέατρο, αυτό που συμβαίνει τώρα όμως είναι τελείως παράλογο.

    Το δίκαιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται, αλλά αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει εδώ και καιρό, δεν πληρώνεται κανείς για τις πρόβες.

    Η Άβα όντως έφυγε στις 22 του μηνός και η εξόφληση θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Δεν υπήρχε θέμα δεδουλευμένων ή μη. Πληρωθήκαμε όλοι στο τέλος του μηνός.

    Παρακάλεσα την Άβα κατ’ επανάληψη να μείνει, έχω τις ηχογραφήσεις στο Viber. Λυπάμαι που το λέω, η Άβα Γαλανοπούλου δεν πειθόταν με τίποτα.

    Της είπα να καθίσει τουλάχιστον μέχρι την επίσημη πρεμιέρα, για να μην αναστατωθεί ο θίασος… και να μπορέσει να αντικατασταθεί.

    Δεν προλαβαίναμε να γίνουν καινούριες αφίσες κι εγώ επινόησα να βάλουμε αυτή τη μάσκα. Αυτοί που αντιλαμβάνονται μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι΄αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ