• LIFE&STYLE

    Γόηδες ή ξεπερασμένοι 50άρηδες; Οι έρωτες της Carrie από το Sex and the City 18 χρόνια μετά!

    • NewsRoom


    Η αγαπημένη Carrie Bradshaw του Sex and the City (κατά κόσμον Sarah Jessica Parker) παραμένει ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το style πολλών γυναικών ακόμα και σήμερα, 18 χρονιά μετά την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς – φαινόμενο.

    car

    Carrie adn others

    Συνηθίσαμε να την βλέπουμε στην μικρή οθόνη να γράφει μια στήλη την εβδομάδα για την τοπική εφημερίδα “The New York Star”. Η επιτυχημένη στήλη της Carrie, ασκούσε μεγάλη επιρροή στις αναγνώστριες της. Πηγή έμπνευσης αποτελούσε άλλοτε η ερωτική ζωή της ίδιας της Carrie και άλλοτε οι ζωές των υπόλοιπων γυναικών της τετράδας Samantha, Charlotte και  Miranda.

    carieb34

    carrieb

    Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς ερωτεύτηκε παράφορα αρκετούς άνδρες ως Carrie, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν μόνο για ένα one night stand ή μία σύντομη περιπέτεια. Η αγαπημένη γυναικεία τετράδα παραμένει χαραγμένη ανεξίτηλα στις μνήμες των τηλεθεατριών που παρακολουθούσαν κάθε Κυριακή την σειρά!

    carrie

    Μετά από τόσα χρόνια αναρωτιόμαστε όμως, πώς είναι σήμερα άραγε όλοι εκείνοι οι εραστές που πέρασαν από την ταραχώδη ζωή της πρωταγωνίστριας αλλά κυρίως πού βρίσκεται ο μεγάλος έρωτας της ζωής της Carrie, Mr. Big;

    carriebig

    Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην σημερινή εικόνα των εραστών που πέρασαν από την ζωή της Carrie.. κάνοντας ενός λεπτού σιγή για τις κακόγουστες κομμώσεις των ηθοποιών!

    Mr. Big (Chris Noth):

    mr big2

     O Mr. Big έκανε την εμφάνισή του στην σειρά από το πρώτο μόλις επεισόδιο “Pilot” και κατάφερε σύντομα να κατακτήσει την καρδιά της Carrie και το ειδύλλιο μεταξύ τους κράτησε μέχρι το τέλος της σειράς! Ο Mr. Big εμφανίζεται συναισθηματικά “ανάπηρος” εξαιτίας μιας σειράς αποτυχημένων σχέσεων και δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει μεγάλα συναισθηματικά βήματα στη σχέση του με τη Carrie! Η ίδια παρερμηνεύοντας συχνά την συναισθηματική του “αναπηρία” με έλλειψη ενδιαφέροντος καταλήγει σε πολλές επώδυνες παρεξηγήσει που συχνά οδηγούσαν σε τελεσίγραφα. Όμως ο Mr. Big έβρισκε πάντα τον τρόπο “στοιχειώσει”  κάθε νέο έρωτα της. Σήμερα συναντάμε τον “Μεγάλο” ως πρωταγωνιστή στην γνωστή σειρά “The Good Wife” σαν ένα ντροπιασμένο πολιτικό, που η γυναίκα του προσπαθεί να τον σώσει από την καταστροφή. 

    Το περασμένο Ιούλιο μάλιστα ο Mr Big βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένειά του . Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία της Λυγαριάς:

    crete34 crete

    Mr. Big & Carrie:

    sarah-jessica-parker-chris-noth

    uncari big mr big and carrie

    Sam, ο 20χρονος (Timothy Olyphant):

    sex andt

    Ο Sam πρωτοεμφανίζεται στην σειρά με το επεισόδιο “Valley of the Twenty-Something Guys” δίνοντας την εντύπωση στους τηλεθεατές ότι η αγαπημένη μας Carrie είναι λιγάκι .. τεκνατζoύ, καθώς συνάπτει ερωτική σχέση με τον μόλις 20 χρονών Sam. Ο Timothy Olyphant σήμερα είναι 47 χρονών και πρωταγωνιστεί στη σειρά Justified.

    Aleksandr Petrovsky (Mikhail Baryshnikov):

    Mikhail_Baryshnikov_-Aleksandr_Petrovsky_5e2db

    Πρόκειται για τον Ρώσο που προσπάθησε να κλέψει την Carrie από το Μανχάταν. Ο  Aleksandr δεν τα κατάφερε καθώς η Carrie τον παράτησε αφού δεν ήθελε να εγκαταλείψει τις φίλες  και την καριέρα της και να μείνει για πάντα μαζί του στο Παρίσι. Ο Baryshnikov είναι ένας καταξιωμένος χορευτής μπαλέτου και χορογράφος μάλιστα πρόσφατα έφτιαξε ένα φιλμ για τον οίκο μόδας Rag&Bone.

    Jake (Bradley Cooper) :

    cooper

    Ο Κούπερ ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά SEX & THE CITY το 1999 ως Jake, ένας πολλά υποσχόμενος έρωτας της Carrie που έληξε άδοξα τελικά, όταν ο Jake είδε ένα περιοδικό με την ίδια στο εξώφυλλο. Το 2012 συμπρωταγωνίστησε με τη  Jennifer Lawrence στην κωμωδία “οδηγός αισιοδοξίας” κι έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου.

    Berger (Ron Livingston):

    ron-livingston

    Ο Jack Berger υποδύεται στη σειρά τον συγγραφέα,  φίλο της Carrie που την χωρίζει κάπως άκομψα θα λέγαμε με ένα σύντομο σημείωμα γιατί του είναι πιο εύκολο να εκφραστεί έτσι στην συγγραφική του καριέρα. Σήμερα, πρωταγωνιστεί στο Boardwalk Empire καθώς επίσης τον συναντάμε στην μεγάλη οθόνη πολύ συχνά.

    Jared ή Vaughn (Justin Theroux):

    justin-theroux

    Ο Jared-Vaughn υποδύθηκε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες στη σειρά. Στον πρώτο κύκλο έκανε τον ιδιαίτερα χαλαρό τύπο “Jared’ ενώ μετά υποδυόταν τον Vaughn, έναν συγγραφέα που είχε πρόωρη εκσπερμάτωση(!) Σήμερα ο Justin Theroux είναι παντρεμένος με την Jennifer Aniston, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε πολλές ταινίες!

    Aidan (John Corbett):

    aidan-shaw-1920

    aidan aidan

    Ο ξυλουργός στη σειρά, Aidan έχει φανατικό κοινό εξ αίτιας του ρόλου του στη σειρά, πολλές μάλιστα τηλεθεάτριες θεωρούσαν ότι ο Aidan ήταν ο μεγάλος έρωτας της Carrie και όχι ο Mr. Big, έπαιξε μάλιστα και στην ταινία Sex & the City 2 τον βασικό αντίζηλο του Big!

    Ray (Craig Bierko):

    ray

    Η Carrie κάνει καταπληκτικό σεξ με τον Ray όπως διηγιέται  στις ιστορίες της, όμως δυστυχώς η μουσική του καριέρα μπαίνει στη μέση και η Τζαζ τελικά τους χωρίζει!

    Bill Kelley (John Slattery):

    john-slatteryΓια το τέλος αφήσαμε το πιο “kinky” αγόρι της Carrie. O Bill λάτρης του “golden shower” δεν είχε ένδοξο τέλος καθώς στην Carrie δεν άρεσαν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις!

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/tileoptikes-adies/70525



    ΣΧΟΛΙΑ