• LIFE&STYLE

    GNTM: Το rodeo challenge και η αποχώρηση (video)

    • NewsRoom
    GNTM


    Μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα μοντέλα στο GNTM της Δευτέρας.

    Τα μοντέλα μεταφέρθηκαν… στην Άγρια Δύση, καθώς επισκέφτηκαν ένα ξεχωριστό ράντσο στο Σοφικό Κορινθίας για το Rodeo Challenge.

    Tα fashion cowboys και cowgirls αναμετρήθηκαν τόσο μεταξύ τους όσο και με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

    Οι πόζες όφειλαν να έχουν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, ενώ ο γρήγορος ρυθμός με τον οποίο κινούνταν ο «ταύρος» δυσκόλεψε πολύ τα μοντέλα.

    Βέβαια, έκαναν τα πάντα για να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, με τους Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Γιώργο Καράβα να τους καθοδηγούν σε αυτή την απαιτητική φωτογράφιση.

    Η Κυβέλη, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέλαβε να μοιράσει τα disavantage, το οποίο ήταν για δύο άτομα και αφορούσε την αυξανόμενη κίνηση του ταύρου, με τους δύο διαγωνιζόμενους να έχουν διαθέσιμο μόνο 1,5 λεπτό αντί για 3. Τα δύο μοντέλα που επέλεξε να δώσει το μειονέκτημα ήταν η Όλγα και η Μαρία.

    Παρ’ όλα αυτά τα δύο κορίτσια κατάφεραν όχι μόνο να βγάλουν σωστές πόζες αλλά και να είναι οι νικήτριες της δοκιμασίας!

    Οι καλύτερες φωτογραφίες:

    Αντίθετα, στο bottom 3 βρέθηκαν η Αγάπη που σώθηκε απο τους κριτές και οι Αιμιλιανός και Γιάννης.

    Στο τέλος, η Ισμήνη ανακοίνωσε ότι από τον διαγωνισμό μοντέλων αποχωρεί ο Αιμιλιανός, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά-καλά να μπει στο παιχνίδι και πέρασε την πόρτα της εξόδου!

    Το έπαθλο επιβράβευσης

    Νωρίτερα, ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο σπίτι για ένα νέο challenge: μια προωθητική καμπάνια για παπούτσια, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τα χορευτικά πόδια, που τα φοράνε.

    Το concept κάλεσε τα μοντέλα να αναδείξουν τα υποδήματά τους, καθώς εκτελούσαν σβούρες, τουίστ και ρυθμικές φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της εντυπωσιακής καθηγήτριας χορού, Μαρίας Αντιμησάρη.

    Ο χορός συνάντησε το modelling:

    Salsa, samba, paso doble, charleston και rock’n’roll συναντούν το modelling, σε μια δοκιμασία επιβράβευσης που πέραν του επάθλου, διασκεδάζει και προσφέρει στιγμές διαγωνιστικής ανεμελιάς και γέλιου…

    Η αποχώρηση:

    Δηλώσεις μετά την έξοδο του Αιμιλιανού:

    Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

    Διαβάστε επίσης:

    Στην Ελλάδα Χάιντι Κλουμ και Κάιλι Μινόγκ για τα γυρίσματα του GNTM

    Άγριες Μέλισσες: Μια συνάντηση φέρνει τα πάνω-κάτω – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 8-11/11

    Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Νοέμβριος 2021



    ΣΧΟΛΙΑ