• LIFE&STYLE

    GNTM: Το πρώτο spoiler της νέας σεζόν!

    • NewsRoom


    Τα γυρίσματα του GNTM έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα τα μοντέλα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι να έχουν ήδη επιλεχθεί.

    Έτσι το πρώτο spoiler για τη νέα σεζόν δεν άργησε να «σκάσει». Μία ανάρτηση στο Instagram ήταν αρκετή για να κινήσει υποψίες και να αποκαλύψει το όνομα υποψηφίας που εντυπωσίασε τους κριτές αρκετά ώστε σήμερα να διεκδικεί τον τίτλο του GNTM.

    Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις από τις οντισιόν και πέρασε με 4 «ναι» στη φάση του Bootcamp.

    Αυτό που έκανε όλους να πειστούν ότι βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM είναι η ανάρτηση του συντρόφου της στο Instagram, ο οποίος έγραψε πόσο πολύ του λείπει.

    «Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι… Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω.

    Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήττα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top», έγραψε χαρακτηριστικά πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

    Η ανάρτηση του συντρόφου της Κάτιας

    Ακόμα ένα στοιχείο που «προδίδει» την παρουσία της στον διαγωνισμό είναι η απουσία της από το Instagram, όπου συνηθίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο.

    Το τελευταίο της ποστ έχει γίνει στις 7 Ιουνίου.

    Η Κάτια είναι μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία, ενώ είναι γνωστό πρόσωπο σε πολλούς, καθώς συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή».

    Όλοι οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την ομορφιά και την απλότητά της, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως την είχε γνωρίσει πριν το GNTM 2 και την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή.

    View this post on Instagram

    May1🍭🍭

    A post shared by Tarabanko🔆 (@kweenkatyatar) on

    View this post on Instagram

    ✨✨ @iliasagios @gentimarianna_mua #portrait #photo

    A post shared by Tarabanko🔆 (@kweenkatyatar) on



    ΣΧΟΛΙΑ