• LIFE&STYLE

    GNTM: Το ντύσιμο των κοριτσιών, η αποχώρηση της Στεριανού και οι αντιδράσεις στο twitter!


    Στο επεισόδιο του GNTM (Greece’s Next Top Model) τη Δευτέρα το βράδυ, συνέβησαν πολλά ενδιαφέροντα και συνάμα αστεία περιστατικά, μέσα από τη δοκιμασία την οποία έπρεπε να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια. Βέβαια, στο τέλος του επεισοδίου συγκινηθήκαμε, μιας και αποχώρησε η Ειρήνη Στεριανού με το παράπονο πως οι κριτές δεν εκτίμησαν το ότι «τσαλακώθηκε» όσο βρισκόταν στο παιχνίδι. Η «γατούλα» του σπιτιού, πάντως, ήταν ιδιαιτέρως ευγενική και συμπαθητική.

    Τα μοντέλα του GNTM είχαν μια διαφορετική φωτογράφιση στο επεισόδιο αυτό και μια δοκιμασία που στηριζόταν περισσότερο στο ενδυματολογικό και στυλιστικό κομμάτι, καθώς και στην προσωπική τους αισθητική όσον αφορά τη μόδα. Συγκεκριμένα, οι παίκτριες επισκέφθηκαν το μεγάλο κατάστημα των H&M στην Ερμού και κλήθηκαν μέσα σε 15 λεπτά να ντυθούν και να υποστηρίξουν ένα από τα τέσσερα concepts που τους δόθηκαν.

    Η κάθε παίκτρια είχε ένα από τα εξής concepts: total γκρι, συνδυασμός των prints, 30άρα που πάει για brunch και κομψή από το πρωί στο γραφεί μέχρι το βράδυ σε dinner. Τα κορίτσια, λοιπόν, ντύθηκαν μόνα τους και έγινε χαμός. Άλλες τα κατάφεραν, ενώ άλλες είχαν κακά ντυσίματα που δεν τους πήγαιναν, ωστόσο, έγιναν καταπληκτικά memes στο twitter και θα τα δείτε παρακάτω!

    Επίσης, ανάμεσα στον καυστικό σχολιασμό του twitter, υπήρξαν και tweets για την «γυναίκα-είδωλο» του παιχνιδιού, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, που για άλλη μια φορά είχε ατάκες που έκαναν αίσθηση. Τέλος, κατά την αποχώρηση της Ειρήνης Στεριανού, το twitter χωρίστηκε ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν έντονα το ότι φεύγει η «γατούλα» με το «νιάου-νιάου», που έκαναν αναφορές στο παρελθόν της με τις σαμπάνιες στη Μύκονο και τη διαφήμιση του Hotel Priamos, αλλά και σ’ εκείνους που τη συμπαθούσαν για την ευγένεια και την καλή συμπεριφορά της. Οι τουιτεράδες, βέβαια, δεν παρέλειψαν το γεγονός ότι η Ειρήνη δεν ήξερε τι είναι ο «γονδολιέρης»!

    Δείτε παρακάτω μερικά απ’ τα πιο απολαυστικά tweets:

    https://twitter.com/chrl_gnk/status/1064670968755429376

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε χθες-Το παράπονο από τους κριτές (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτρια του GNTM διαφήμιζε υαλουρονικά στην εκπομπή του Φουρθιώτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Καγιά vs Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος καυγάς στο GNTM που κόπηκε στο μοντάζ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ