Δύο αποχωρήσεις έρχονται στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης στο GNTM.
Από την αρχή των οντισιόν κιόλας, τα αγόρια έδειξαν να είναι εκείνα που εντυπωσίασαν περισσότερο τους τέσσερις απαιτητικούς κριτές του GNTM, κάτι που όπως φαίνεται συνεχίζεται και τώρα.
Μέσα από το Πρωινό διέρρευσαν τα δύο μοντέλα που αποχωρούν αυτή την εβδομάδα, τα οποία δεν είναι άλλα από δύο κορίτσια.
Έτσι μετά την αποχώρηση της Χρύσας και αυτή την εβδομάδα τα κορίτσια θα λιγοστέψουν, αφού όπως αναφέρουν τα spoiler, σήμερα αποχωρεί η Αλεξάνδρα η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στη δοκιμασία «Μαχητές Παραλίας».
Επόμενη που βλέπει την πόρτα της εξόδου είναι η Ξένια, μετά τη δοκιμασία «Γαμήλιες Τελετές».
Δεν σταματούν εκεί όμως οι διαρροές, καθώς τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά και πλέον στο σπίτι του GNTM σήμερα βρίσκονται 9 άτομα.
Ποια είναι αυτά;
Αντρέας, Αιμιλιάνο, Έντουαρντ, Ηρακλής, Δήμος, Μαριαγάπη, Λία, Παρασκευή και Ξένια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Τραπεζικά Επιτόκια Καταθέσεων και Δανείων – Τι αλλάζει
- Δένδιας: Η συμφωνία με την Πορτογαλία για τα αεροσκάφη KC-390 δίνει για πρώτη φορά δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού
- Estée Lauder: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων και αναβάθμιση προβλέψεων με «όχημα» τα αρώματα
- Ευρωζώνη: Ανθεκτικότητα στη μεταποιητική δραστηριότητα τον Οκτώβριο – Στις 52,7 μονάδες ο PMI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.