• LIFE&STYLE

    GNTM spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί σήμερα (video)

    • NewsRoom

    Έλενα Χριστοπούλου, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Τόλης Κουκούσας


    Μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας και της Πόπης, απομένουν στο GNTM 7 μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Σήμερα για να ξεκινήσει χαλαρά η νέα μέρα, η Ελμίρα Μπεγκάτη επισκέπτεται το σπίτι του GNTM, ώστε να διασκεδάσει τα κορίτσια με έναν διαφορετικό και πολύ fun τρόπο εκγύμνασης: τα Kangoo Jumps.

    Μια τούρτα έκπληξη, με αφορμή τα γενέθλια τις Κάτιας, δίνει την ευκαιρία στις διαγωνιζόμενες να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα όσα τις χωρίζουν.

    Η Κέισι και η Κάτια απολαμβάνουν για ακόμα μια φορά μαζί ένα έπαθλο εκτός σπιτιού, ως νικήτριες της τελευταίας δοκιμασίας.

    Στη φωτογράφιση αποχώρησης, τα κορίτσια θα έρθουν αντιμέτωπα με ένα concept, που τις ενθουσιάζει: σε ένα βιομηχανικό τοπίο, τα μοντέλα φορούν υψηλή ραπτική και ποζάρουν στα δωδεκάποντα τακούνια τους, πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας!

    Ο Αποστόλης Κουκουσάς απαθανατίζει την απόπειρα κάθε διαγωνιζόμενης να αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί το αρκετά δύσκολο ρούχο που φορά, καθώς η κουτάλα σηκώνεται στον αέρα.

    Στο πλατό οι κριτές έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και οι λεπτομέρειες είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, το μοντέλο που δεν θα τα καταφέρει σήμερα είναι η Άννα Χατζή.

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ