array(0) {
}
        
    
Menu
0.81%
Τζίρος: 166.12 εκατ.
Life & Style

GNTM: Σκληρή κριτική στη Σουζάνα – Παραλίγο να αποχωρήσει η Ελευθερία

Comments

Σε μία «μαγική» δοκιμασία υποβλήθηκαν τα κορίτσια του GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης με μία κοπέλα να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Οι διαγωνιζόμενες έκαναν μια φωτογράφιση με τρία μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ, με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Η φωτογράφιση περιελάμβανε την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.

Και τα τρία concept ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αλλά για ακόμα μία φορά δύσκολα με την Ελευθερία και την Σουζάνα να μην τα καταφέρνουν όσο καλά έπρεπε.

Κατά τη διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η Σουζάνα άκουσε σκληρά σχόλια από τους κριτές και ειδικά από την Βίκυ Καγιά, η οποία υποστήριξε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να δουλέψει ως μοντέλο, παρά τα σωματικά της προσόντα.

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό! Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Έτσι για δεύτερη φορά η Σουζάνα αποχώρησε απογοητευμένη και στενοχωρημένη που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει σωστά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας.

https://www.instagram.com/p/B4gB5XTK8-A/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Στο Κολωνάκι με casual chic εμφάνιση
Alter Ego Studios: Εξασφάλισε τα δικαιώματα 26 θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή
Μαρία Σάκκαρη: Αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (βίντεο)
Εστιατόρια Zuma: Η νέα στρατηγική συμμαχία που αναβαθμίζει την πολυτελή εμπειρία της Formula 1
Θεατρική βραδιά για την Όλγα Κεφαλογιάννη και την Αγάπη Πολίτη
Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα
Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο