• LIFE&STYLE

    GNTM: Περίεργες πόζες, γκρίνιες, «διπροσωπία» και μία αποχώρηση-έκπληξη (video)

    • NewsRoom

    Άγγελος Μπράτης, Μάριος Καζάκος, Έλενα Χριστοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί


    Αποχώρηση-έκπληξη στο GNTM!

    Μετά από ένα ιδιαίτερο μάθημα αυτοσχεδιασμού και πασαρέλας που έκανε τα μοντέλα να νιώθουν πιο απελευθερωμένα, ήρθε η ώρα για την απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

    Τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν παράδοξες, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες.

    Ως επιβράβευση, στην καλύτερη φωτογραφία της τελευταίας δοκιμασίας, η Κέισι Μίζιου ήταν εκείνη που έλαβε ένα στρατηγικό αβαντάζ, που προκάλεσε δυσαρέσκεια κι εντάσεις πριν καν ξεκινήσουν τα πρώτα κλικ.

    Συνεπώς, είχε την ευκαιρία να επιλέξει τρεις κοπέλες, τις οποίες θεωρούσε «δυνατές» αντιπάλους, που δεν θα έβλεπαν τα references, δηλαδή τις βοηθητικές εικόνες με τις πόζες, όπως τα υπόλοιπα κορίτσια για να αντλήσουν έμπνευση.

    Η Κέισι, λοιπόν, επέλεξε την Μαρτίνα, την Κάτια και την Σπυρούλα., οι οποίες ξεκίνησαν πρώτες τη δοκιμασία, ενώ η Κέισι επέλεξε να ποζάρει 10η.

    Βέβαια, έδειξε να μην καταλαβαίνει ακριβώς ποιο ήταν το πλεονέκτημα που της δόθηκε, καθώς ζήτησε από την Ζενεβιέβ να είναι μία από τις τρεις κοπέλες που δεν θα έβλεπαν κανένα reference, κάτι που δεν της επέτρεψε η art director.

    Εκείνη που δυσαρεστήθηκε και άρχισε να παραπονιέται -για ακόμα μία φορά- ήταν η Σουζάνα, καθώς δεν κατάλαβε τους λόγους που οδήγησαν την Κέισι να επιλέξει τις συγκεκριμένες κοπέλες.

    Το σετ της φωτογράφισης τοποθετήθηκε σε έναν χώρο όπου αποθηκεύονται εμπορευματοκιβώτια. Με τον ήλιο να καίει και τις συνθήκες της φωτογράφισης να γίνονται ιδιαίτερα δύσκολες, ορισμένα κορίτσια δεν άντεξαν στην πίεση και σχεδόν κατέρρευσαν.

    Τα μοντέλα εν τέλει πόζαραν στον φακό του Μάριου Καζάκου, ο οποίος ζητούσε φαντασία και περίεργες πόζες.

    Εκείνη που ενθουσίασε και στο τέλος επικράτησε, καθώς πέτυχε την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Ελευθερία Καρναβά.

    Και οι τέσσερις κριτές αποθέωσαν την 18χρονη διαγωνιζόμενη, με την Βίκυ Καγιά να την αποκαλεί «μοντελάρα» και τον Δημήτρη Σκουλό να λέει:

    «Είναι από τις λίγες φορές που θα ήθελα να ήμουν πίσω από την κάμερα».

    Η απόφαση των κριτών δεν ήταν σύμφωνη με κάποια από τα υπόλοιπα κορίτσια, όπως τη Σουζάνα, η οποία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Ελευθερία «διπρόσωπη».

    Από την άλλη, η Γκλόρια και η Χαρά επαίνεσαν τον επαγγελματισμό της, αλλά και το ταλέντο της.

    Οι κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Λυδία και η Άννα.

    Στο τέλος, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι από το GNTM αποχωρεί η Λυδία Κατσανικάκη, επιβεβαιώνοντας το spoiler, που κυκλοφόρησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.



    ΣΧΟΛΙΑ