Με εντυπωσιακές παρουσίες ξεκίνησαν οι οντισιόν του GNTM 2
Ένα από τα επίδοξα μοντέλα που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του GNTM ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία εργάζεται σε λαϊκή αγορά, καθώς ο πατέρας της είναι παραγωγός μήλων.
Με ύψος 1,76 μ. και κοιλιακούς φέτες, η 19χρονη Μαρία θύμισε στην Βίκυ Καγιά τη Σοφία Χρυσοχοΐδου.
Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τα προσόντα της υποψήφιας αγρότισσας, η οποία όπως υποστήριξε επιθυμεί να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.
Ωστόσο, εκείνοι διερωτήθηκαν τι θα συμβεί σε περίπτωση που χτυπήσει και τραυματιστεί σε κάποια δοκιμασία, καθώς έχει πρόβλημα με τα αιμαγγειώματα.
Ο Αγγελος Μπράτης την χαρακτήρισε «ωμό και ακατέργαστο υλικό», δείχνοντας τον ενθουσιασμό του.
Στο τέλος, η Μαρία πήρε το πολυπόθητο «ναι» από όλους και πέρασε στη φάση του Bootcamp.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες μαζί σε έκθεση στο Κολωνάκι
- Ανακαίνιση σε 5 σταθμούς του Προαστιακού στην Αττική – Όλγα για τον νέο διαγωνισμό για το έργο αναβάθμισης από τη ΓΑΙΑΟΣΕ
- 72 δόσεις στον ΕΦΚΑ: Πώς λειτουργεί η νέα ρύθμιση για χρέη έως το 2023
- Μοντιλιάνι – Ένα σκάνδαλο 60 εκατομμυρίων δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.