• LIFE&STYLE

    GNTM: Εκτέθηκε η Μαρία μπροστά στους κριτές – Έξαλλη η Καγιά! (video)

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά, Μαρία Μιχαλοπούλου


    Με την Μαρία Μιχαλοπούλου εξοργίστηκε στο GNTM η Βίκυ Καγιά, καθώς η διαγωνιζόμενη «ξέχασε» την βοήθεια που της πρόσφερε η κριτής στη δοκιμασία αποχώρησης.

    Η Μαρία από την προηγούμενη δοκιμασία είχε εξασφαλίσεί το αβαντάζ, το οποίο της παρείχε καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

    Μάλιστα, η καλύτερη λήψη που πέτυχε ήταν αποτέλεσμα βοήθειας, καθώς η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που της έδειξε συγκεκριμένη πόζα και την έστησε ακριβώς προκειμένου να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κριτικής, η Μαρία εκτέθηκε, αφού υποστήριξε ότι σκέφτηκε και εκτέλεσε μόνη της την πόζα.

    «Αυτή η λήψη είναι με δική σου καθοδήγηση, Βίκυ;», ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός την Βίκυ Καγιά με εκείνη να απαντά λιτά, «Δεν θα σου πω, θα την κρίνετε και μετά θα πω».

    «Όχι, η συγκεκριμένη πόζα όχι», σχολίασε η Μαρία μπροστά στην κριτική επιτροπή.

    «Η συγκεκριμένη πόζα, όχι;», αναρωτήθηκε εμφανώς απορημένη η Βίκυ.

    «Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη του GNTM, ωστόσο, να εξακολουθεί να επιμένει και να αρνείται το γεγονός, με το βίντεο, όμως, να μαρτυρά μια διαφορετική ιστορία.

    «Σε έβαλα, σε έστησα, σου άνοιξα τα πόδια, σου κατέβασα τα παντελόνια, σου έβαλα τα χέρια στη μέση. Έλα ρε Μαρία! Έχεις μνήμη χρυσόψαρου», πρόσθεσε η κριτής του GNTΜ και τότε η Μαρία άρχισε θυμάται και παραδέχτηκε πως έκανε ένα τεράστιο λάθος.

    Μάλιστα, όταν η Μαρία θέλησε να αποσπάσει τα καλά λόγια της κριτικής επιτροπής, η Βίκυ Καγιά της είπε:

    «Μαρία μου γιατί είσαι τόσο άγρια και επιθετική; Εξήγησε μου… Είσαι και ήσουν και στη φωτογράφιση… Γιατί τα λες όλα αυτά, γιατί νιώθεις την ανάγκη να τα πεις όλα αυτά;».

    «Άμα υπήρχε κλίμακα στο πόσο ηλίθια είμαι, από το 1 μέχρι το Μαρία Μιχαλοπούλου, θα ήμουν στο Μαρία Μιχαλοπούλου συν δέκα. Η ηλιθιότητα μου έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μπορώ να ξεπεράσω μέχρι και την Κάτια σήμερα!», πρόσθεσε η Μαρία.

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε τα κορυφαία tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ