• LIFE&STYLE

    Γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε χωρίς να το καταλάβει κανείς! (pics& video)

    γαμος


    Εκείνος είναι διάσημο μοντέλο και τον έχουμε γνωρίσει μέσα από καμπάνιες, διαφημίσεις, αλλά και ένα ριάλιτι, στο οποίο μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Εκείνη είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του, που τον στήριξε και τον περίμενε όσο εκείνος έλειπε. Σε μια ρομαντική τελετή για λίγους, οι δυο τους ενώθηκαν χθες με τα δεσμά του γάμου και κατάφεραν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για τον εαυτό τους, αφού κανείς δεν πήρε είδηση το ευχάριστο γεγονός.

    Ο γάμος τους μαθεύτηκε από τις δημοσιεύσεις των ίδιων, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και την ινδικής καταγωγής σύντροφό του, Άλια Αλ Ρουφάι.

    Ο γάμος του γνωστού μοντέλου με την όμορφη καλλονή έγινε την Κυριακή στο Λιμένι Λακωνίας. Μετά την τέλεση του γάμου τους, ο ίδιος έκανε μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, δίχως λεζάντα.

    Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν γνωστός μέσα από τις δουλειές του στον χώρο του μόντελινγκ, αφού έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σχεδιαστές, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαφημιστικά σποτ, όπως αυτό που διαφήμιζε γνωστό μαλακτικό ρούχων. Έγινε, ωστόσο, ευρύτερα γνωστός πέρυσι, μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Μάλιστα, η παρουσία του εκεί ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, καθώς είχε δώσει την εντύπωση ότι λειτουργούσε εναντίον των συμπαικτών του, ενώ στο τέλος είχε απομονωθεί εντελώς, πριν αποφασίσει να αποχωρήσει.

    Βγαίνοντας έξω και πληροφορούμενος την αρνητική εικόνα που είχε δημιουργήσει στον κόσμο, θέλησε να απέχει τόσο από τις εξελίξεις του Survivor, που έφτασε μάλιστα να μην συμμετέχει στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, στον οποίο παραδοσιακά παρευρίσκονται όλοι οι παίκτες. Η απουσία του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει απουσιάσει από τον τελικό. Αργότερα, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο ίδιος κινήθηκε και νομικά εναντίον της παραγωγής του παιχνιδιού, τόσο για την δημιουργία τόσο έντονων αρνητικών εντυπώσεων για τον χαρακτήρα του, όσο και για τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε υποστεί, κατά τη διάρκεια παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

    Σχετικά με τη σχέση του με την όμορφη Άλια, για την οποία μιλούσε από την πρώτη στιγμή με τα πιο τρυφερά λόγια, το μοντέλο είχε δηλώσει «Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή την φαντάζομαι ως την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου, σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας, με ανθρώπους που αγαπώ(…). Ο γάμος μας προφανώς θα γίνει το καλοκαίρι».

    View this post on Instagram

    #ootd

    A post shared by Allia Al Rufai (@alliaalrufai) on

    Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε και στην καταγωγή της επί τρία χρόνια συντρόφου του, λέγοντας: «Σίγουρα ήταν μια πρόκληση στην αρχή, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις και να γνωρίζεις από κοντά έναν διαφορετικό πολιτισμό, σαν αυτόν της Ινδίας. Παρ’ όλα αυτά, η ευρωπαϊκή πλευρά της Άλια υπερισχύει της ινδικής, καθώς έχει καταγωγή και από την Αγγλία και έχει μεγαλώσει κυρίως με τα αγγλικά πρότυπα». Μιλώντας για εκείνο που ξεχωρίζει σε εκείνη, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είχε πει: «Τα μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η καθαρότητα του βλέμματός της και η καλοσύνη της με έκαναν να την ερωτευτώ. Είναι ένας πολύ ευγενικός και σπάνιος άνθρωπος».

    View this post on Instagram

    💫

    A post shared by Allia Al Rufai (@alliaalrufai) on



    ΣΧΟΛΙΑ