• LIFE&STYLE

    Γνωστή τραγουδίστρια υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί – Ζυγίζει 4,9 κιλά! (pic)

    • NewsRoom

    Τζέσικα Σίμπσον


    Το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τζέσικα Σίμπσον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ονόμασε Μπέρντι Μέι Τζόνσον.

    Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζέσικα Σίμπσον πήρε πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί, ενώ η ίδια ανέβαζε φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντας τα υπερβολικά πρησμένα πόδια της ζητώντας συμβουλές αντιμετώπισης του προβλήματος.

    Σε άλλη φωτογραφία, αποκάλυψε πως μια επίσκεψη στην τουαλέτα αποδείχθηκε δραματική, όταν προσπάθησε να καθίσει λίγο πιο άνετα στο κάθισμα της λεκάνης.

    «Προειδοποίηση… Μην στηρίζετε την πλάτη σας στο πίσω μέρος της λεκάνης όταν είστε έγκυος», είχε γράψει κάτω από φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια κρατώντας την σπασμένη πλάτη της τουαλέτας.

    Τέλος καλά, όλα καλά, όμως για την Σίμσον, αφού μαζί με τον σύζυγό της, Έρικ Τζόνσον υποδέχτηκαν την άφιξη του τρίτου τους μωρού στο Λος Άντζελες.

    Την πρώτη φωτογραφία ανέβασε η τραγουδίστρια στα social media γράφοντας:

    «Μπέρντι Μέι Τζόνσον. 3.19.19. 4,9 κιλά»!

    Δίπλα της απεικονίζεται η κόρη της, Μάξγουελ, να κρατά το χέρι της μικρής της αδερφής. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, τον 5χρονο Ας.

    Προηγουμένως, η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον -επίσης- τραγουδιστή, ηθοποιό και παρουσιαστή, Νικ Λασέι με τον οποίο πρωταγωνίστησαν σε ένα ριάλιτι σόου του MTV με τίτλο «Newlyweds: Nick and Jessica».

    Υπήρξε μεγάλη επιτυχία για το δίκτυο και διήρκεσε από το 2003 έως και το 2005. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 και χώρισε το 2006.

    View this post on Instagram

    Jess-tation

    A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

    View this post on Instagram

    Any remedies?! Help!!!!

    A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

    View this post on Instagram

    Cupping ?

    A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

    https://www.instagram.com/p/BuH-exLAAnc/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ενοχλημένη η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος κόρη γνωστού ηθοποιού (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Εντατική ηθοποιός από το «Τατουάζ»



    ΣΧΟΛΙΑ