• LIFE&STYLE

    «Γνωστοί-άγνωστοι» στο ίδιο αεροπλάνο Velculescu και Βαρουφάκης

    • NewsRoom


    Η αναχώρηση της Delia Velculescu από την Αθήνα την Τρίτη είχε και τα απρόοπτα της!Ποιος θα το περίμενε στη πτήση της Lufthansa από Αθήνα για Φρανκφούρτη να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν παλιό της γνώριμο;

    Και ο παλιός -κακός ως φαίνεται- γνώριμος δεν είναι άλλος από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

    Συγκεκριμένα, και οι δύο ταξίδευαν business class προς Γερμανία, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη. Μάλιστα όσοι είδαν την εκπρόσωπο του ΔΝΤ και τους συνεργάτες της, διαπίστωσαν ότι το ύφος της -μετά το πρώτο ξάφνιασμα- ήταν μάλλον απαξιωτικό για τον Βαρουφάκη.

    1

    Η πτήση συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα, με την κυρία Velculescuνα ταξιδεύει για Ουάσινγκτον ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συνέχιζε το δικό του ταξίδι προς την Ζυρίχη όπου θα κάνει κάποιες διαλέξεις.

    Όπως και να έχει πάντως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης επέστρεψε στην φυσική του «κλάση», την business class, μετά τις περσινές περιπέτειες στην οικονομική θέση και της «πρώτη-φορά-αριστερά» ταλαιπωρία στο στριμωξίδι των λαϊκών στρωμάτων. Πιστός ακόλουθος του Λένιν, που όταν τον είχαν ρωτήσει γιατί ταξίδευε πάντα στην πρώτη θέση, είχε απαντήσει: «για να μπορεί και ο λαός κάποτε να κάνει το ίδιο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/article-i-mama-ton-prosfigon-tis-idomenis-video/37855

     



    ΣΧΟΛΙΑ