• LIFE&STYLE

    Globetrotters: Μεγάλοι νικητές η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης! (video)

    • NewsRoom

    Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τους παίκτες στον τελικό του Globetrotters


    Νικητές στον μεγάλο τελικό του Globetrotters αναδείχθηκαν η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιωτικού ριάλιτι.

    Λίγο πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η κάθε ομάδα επισκέφτηκε ακόμη έναν προορισμό.

    Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Από την άλλη, ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος έφτασαν στη Λισαβόνα, όπου έκαναν μία αναπαράσταση του Euro 2004, παίζοντας ποδόσφαιρο με τους Πορτογάλους.

    Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν, όπου πήγαν για κατάδυση με… καρχαρίες!

    Αφού επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκουράστηκαν για λίγο, οι 6 ταξιδιώτες συνάντησαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους.

    Στο τέλος, τις ομάδες έκρινε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος πρώτα έλεγξε τον αριθμό των αντικειμένων που κατάφερε να συγκεντρώσει η κάθε ομάδα από όλους τους προορισμούς που επισκέφτηκαν και έπειτα ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές, την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη!

    Το αγαπημένο ζευγάρι κέρδισε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, το οποίο πρόσφεραν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.

    Τη δεύτερη θέση κατάκτησαν οι MasterChef, Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος, οι οποίοι κέρδισαν 10.000 ευρώ, τα οποία πρόσφεραν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν ο Στέλιος Κρητικός και ο γιος του, Μιχαήλ – Άγγελος, οι οποίοι επέλεξαν να δωρίσουν τα 10.000 ευρώ που κέρδισαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ