Έπεσε από την καρέκλα του με δυνατό κρότο ο Γιώργος Παπαδάκης
Ένα ευτράπελο συνέβη το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα, όταν ξαφνικά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος καθόταν στην καρέκλα του, βρέθηκε στο πάτωμα.
Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη έπαθαν σοκ, καθώς ακούστηκε ένας δυνατός κρότος, ενώ ταυτόχρονα εξαφανίστηκε από το πλάνο στην τηλεόραση.
Στη συνέχεια η εκπομπή διακόπηκε, ωστόσο όταν επέστρεψε από το αναγκαστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλά στην υγεία του και συνέχισε τη ροή του «Καλημέρα Ελλάδα» κανονικά.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Yc8qDGaYAFs
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.