• LIFE&STYLE

    Γιώργος Μαυρίδης: H απολαυστική τούμπα με το ηλεκτρικό πατίνι που έγινε viral (video)

    Γιώργος Μαυρίδης

    Γιώργος Μαυρίδης


    Μια πρώτη γνωριμία με τα ηλεκτρικά πατίνια, που κυκλοφορούν στις μεγάλες πόλεις τους τελευταίους μήνες και έχουν συναντήσει ιδιαίτερη απήχηση έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης, την οποία θέλησε μάλιστα να βιντεοσκοπήσει.

    Ο παρουσιαστής φαίνεται πως ανέβηκε στο πατίνι με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, πράγμα που δεν του βγήκε σε καλό, μιας και τα κόλπα που προσπάθησε να κάνει οδηγώντας το πατίνι τον οδήγησαν σε μια εντυπωσιακή τούμπα, την οποία μάλιστα κατέγραψε η κάμερα που τον βιντεοσκοπούσε, με αποτέλεσμα το χιουμοριστικό απόσπασμα να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

    Το πρωί της Δευτέρας, προβλήθηκε στην εκπομπή του Open Beyond, «Καλοκαίρι #Not», ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο παρουσιαστής να προσπαθεί να κάνει κάποια ιδιαίτερα κόλπα πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, αφού έχασε τον έλεγχο και έπεσε κάτω.

    Μάλιστα, καθώς το βίντεο προβαλλόταν, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη, φάνηκε να τρόμαξε αισθητά από την τούμπα του παρουσιαστή, ενώ σχολίασε «Ρημάχτηκε το παιδί. Θέλω να σας πω ότι προσπάθησα να το κάνω κι εγώ χθες, Κυριακή, ούτε καν… μόνο μπρος. Όχι, δεν έχω βίντεο…».

    Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την πτώση του Γιώργου Μαυρίδη:



    ΣΧΟΛΙΑ