ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, το πρωί της Τρίτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.
Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, μίλησε για το τι συνέβη στην οικία του στα νότια προάστια. Όπως αποκάλυψε, ο επάνω όροφος της μεζονέτας κάηκε ολοσχερώς.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε τα εξής:
«Μου έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα κι επειδή έχει μπει πολύς κόσμος στο σπίτι μου από το πρωί, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν θέλω να γραφτεί σε διάφορα sites και να πάρει μία διάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα πήρε φωτιά το σπίτι μου.
Είναι μία μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά, πήρε φωτιά ο πίνακας, προήλθε από τον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κτλ. Πήρα την πυροσβεστική, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της πυροσβεστικής και ήρθαν σε 8 λεπτά από τη στιγμή που τους κάλεσα. Εγώ δε μπορούσα να μπω γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες κι ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά».
Δείτε βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Μάρκος Σεφερλής εναντίον παρουσιαστών: Θα τους ξεμπροστιάσω όλους – Νέα επίθεση κατά Γιώργου Λιάγκα
Το μεγάλο πάρτι της «Art Athina» στο Athénée
Ρούπερτ Μέρντοχ: Τρίτη προσφορά $8,1 δισ. για την Rightmove από τον μεγιστάνα των media
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PIF: Εκλογές με φόντο την καινοτομία, οι υποψήφιοι και οι στρατηγικές
- Ποια είναι η Arise Capital Partners που απέκτησε την ιστορική Σέφιλντ Γουένσντεϊ
- Metlen: Σημάδια ανάκαμψης κερδών και μετοχής με τιμή στόχο τα €53,01
- Πανάγος Π. Λεμός: O… θαλασσάνθρωπος που ξεκίνησε από τις Οινούσσες για το Λονδίνο και το ταξίδι με το «Άρκτος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.