• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε για την υγεία του η Κατερίνα Γκαγκάκη

    Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λιάγκας


    Η συνεργάτιδα του παρουσιαστή αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

    Τηλεφωνική σύνδεση με την συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, Κατερίνα Γκαγκάκη, έκανε το πρωί η ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου. Η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα μίλησε για την διακοπή της εκπομπής, αλλά και για τον συνεργάτη της.

    Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» διεκόπη πρόωρα, εξαιτίας του αναγκαστικού, έκτακτου επαναπρογραμματισμού στον οποίο προχώρησαν τα τηλεοπτικά κανάλια, υπό τις συνθήκες της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

    Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε σχετικά με την εκπομπή:

    «Δεν το ξέρω κι εγώ. Έχει κλείσει το στούντιο πάνω στα Μελίσσια. Το ρώτησα κι εγώ χθες. Θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή αν γινόταν, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχω την αίσθηση απλώς ότι ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που είναι κυρίως ενημερωτικό, οπότε έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έχει προτείνει, υπάρχουν όμως άνθρωποι. Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού, να είμαστε στις επάλξεις, να επιστρέψουμε όποτε πρέπει».

    Παράλληλα, η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε την Κατερίνα Γκαγκάκη πως είναι η υγεία του Γιώργου Λιάγκα, με δεδομένο ότι η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο γιων του διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

    «Στην υγεία του ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια χαρά. Το λέω με βεβαιότητα, γιατί μίλησα μαζί του χθες βράδυ. Επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ του έξω, ψυχολογικά το μέσα λίγο τον ζορίζει. Είναι όλοι καλά από όσο ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

    Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη:



    ΣΧΟΛΙΑ