• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Τους “έφαγε” η τηλεόραση;

    Σκορδά-Λιάγκας

    Γιώργος Λιάγκας. Φαίη Σκορδά.


    Λένε ότι “το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός”, μια φράση που μάλλον αποδεικνύεται καταλυτική αν θέλει κάποιος να περιγράψει την αιτία για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, που μόνο σαν βόμβα δεν έσκασε για τους μυημένους στα της εγχώριας σόουμπιζ.

    Το ζευγάρι είχε φθαρεί πολύ, τόσο πολύ ώστε παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν, ο χωρισμός τους να είναι τελικά αναπόφευκτος, απόρροια λένε κάποιοι γνώστες και ενός ιδιότυπου τηλεοπτικού ανταγωνισμού που υπέβοσκε ανάμεσά τους.

    Σχεδόν όλη η δημοσιογραφική πιάτσα γνώριζε από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ότι το διαζύγιο είναι προ των πυλών, αφού Γιώργος και Φαίη με εξαίρεση κάποια διαστήματα που πέρασαν μαζί με τα παιδιά τους, έκαναν χωριστές διακοπές.

    Ο πρώτος ταξίδευσε δεκάδες φορές με το φουσκωτό έχοντας μαζί του κάποιον κολλητό του σαν τον Θέμη Γεωργαντά με τον οποίο πήγε ακόμη και στην Επίδαυρο, την ίδια στιγμή που η σύζυγός του φιλοξενούσε φίλους και συνεργάτες στην Τήνο ενώ είχε μαζί της και τους γονείς της.

    Η πλατινομαλλούσα τηλεπαρουσιάστρια άντεξε χωρίς να πει κουβέντα για το διαζύγιο μέχρι την ενότητα της μαγειρικής σήμερα στην εκπομπή της, όπου με ελαφρά σπασμένη φωνή είπε ότι “είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό”.

    Τόνισε ξανά ότι πάνω απ’ όλα έχουν τα παιδιά τους, κάτι απόλυτα σεβαστό για ένα ζευγάρι που επέλεξε να ανακοινώσει με μια πρόταση στην εφημερίδα Real News, το διαζύγιό του.

    γιωργος λιαγκας φαιη σκορδα
    Το εξώφυλλο της Real News όπου ανακοινώθηκε ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού

    Οι πληροφορίες λένε ότι αμφότεροι δεν ήθελαν επ’ ουδενί να μοιραστεί ανακοίνωση στα ΜΜΕ όπως είχε συμβεί με τα διαζύγια Γιάννη Λάτσιου-Ελένης Μενεγάκη και Πέτρου Κωστόπουλου-Τζένης Μπαλατσινού.

    Έτσι επέλεξαν να το κάνουν στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, του ανθρώπου που τους πάντρεψε πριν από εξήμισι περίπου χρόνια στην Βάρκιζα.

    Αυτός, ο Θέμης Σοφός, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κάποιοι άλλοι πολύ δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν εδώ και μήνες ότι η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μη αναστρέψιμη.

    Ο λόγος;

    Τρίτο πρόσωπο δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι κάτι με το οποίο συμφωνούν όλοι όσοι τους ξέρουν πολύ καλά και τους έχουν ζήσει.

    Η καθημερινή τριβή φαντάζει και είναι η επικρατέστερη εκδοχή για το τέλος του γάμου τους.

    Μια τριβή που ξεκίνησε από την στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν μαζί την πρωινή εκπομπή, αρχικά στο Mega και ακολούθως στον Ant1.

    Όταν ένα ζευγάρι είναι κυριολεκτικά μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με εξαίρεση ελάχιστες ώρες είναι αναπόφευκτο όσο περνάνε τα χρόνια η κατάσταση να τελματώνεται, κάποιες φορές χωρίς οι πρωταγωνιστές να το αντιλαμβάνονται αμέσως.

    Όπως έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού σε παρέα την Κυριακή το μεσημέρια “έχω την αίσθηση για να μην πω την πεποίθηση ότι αυτό το ζευγάρι ρε παιδί μου, το έφαγε τελικά η τηλεόραση”.

    Μάλλον είχε δίκιο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φαίη Σκορδά: Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό της – Δείτε το βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέ – καρέ το πέρασμα του φονικού ανεμοστρόβιλου στη Ρώμη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τρελάθηκε» ο πυγμάχος Τζεμπούρ: Καρέ-καρέ το κροσέ σε οπαδό του Άρη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ