• LIFE&STYLE

    Γιώργος Καπουτζίδης: Κυκλοφόρησε το teaser για το πρώτο του θεατρικό έργο (video)

    • NewsRoom
    Eurovision

    Γιώργος Καπουτζίδης


    Η επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη στις καλλιτεχνικές δημιουργίες είναι γεγονός, αφού το ερχόμενο φθινόπωρο, θα παρουσιαστεί στο θέατρο ΗΒΗ το νέο, θεατρικό έργο του ηθοποιού και σεναριογράφου.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια του πολυτάλαντου Γιώργου Καπουτζίδη σε ό,τι αφορά στην συγγραφή κειμένου για το θέατρο, ωστόσο η επιτυχία του είναι σχεδόν σίγουρη, αφού ό,τι αγγίζει, κατακτά το κοινό.

    Στο πρώτο του θεατρικό εγχείρημα ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά ξανά την Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών. Ο πετυχημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια κωμωδία, που χαρακτηρίζεται από γρήγορη εναλλαγή και μοντέρνο αέρα, τοποθετημένη στο σήμερα, με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, το οποίο και προσπαθεί να εξηγήσει.

    Η υπόθεση του έργου πραγματεύεται έναν ανομολόγητο έρωτα, που κρατάει είκοσι χρόνια, έναν γάμο που διαλύεται από μία απιστία, αλλά και ακόμη έναν, που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ταυτόχρονα, ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

    Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», σε σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη.

    Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Παναγιώτης Καρμάτης και η Κατιάνα Μπαλανίκα

    Δείτε το teaser για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη:



    ΣΧΟΛΙΑ