• LIFE&STYLE

    Γίνεται η Μισέλ Ομπάμα να είναι υποψήφια στα φετινά μουσικά βραβεία Grammy;

    • NewsRoom


    Το όνομα της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, φιγουράρει ανάμεσα σε εκείνων που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες των πολυπόθητων μουσικών βραβείων Grammy.

    Η Μισέλ λοιπόν, είναι υποψήφια στις κατηγορία «Best Spoken Word Album» για το αυτοβιογραφικό της βιβλίο «Becoming». Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται μόνο «albums» που περιλαμβάνουν την ηχητική μορφή ενός βιβλίου.

    Η Μισέλ Ομπάμα όταν έμαθε πως το best-seller βιβλίο της ήταν υποψήφιο σε αυτήν την κατηγορία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση τα οποία εξέφρασε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία του εξώφυλλου του βιβλίου της με μια λεζάντα που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που λαμβάνω μια υποψηφιότητα στα Grammy. Η περασμένη χρονιά ήταν ένα ενθουσιώδες ταξίδι που με νόημα».

    Πάντως, αν η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ καταφέρει να κερδίσει το βραβείο, δεν θα είναι η πρώτη στην οικογένεια Ομπάμα που θα βραβεύεται με Grammy, καθώς ο σύζυγός της έχει ήδη αποσπάσει δύο φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο. Ειδικότερα, το 2006 είχε κερδίσει το βραβείο Grammy στην συγκεκριμένη κατηγορία για την ηχητική μορφή της βιογραφίας του πατέρα του με τίτλο «Εικόνες του πατέρα μου», ενώ το 2008 είχε βραβευτεί στην ίδια κατηγορία για την ηχογραφημένη ερμηνεία του βιβλίου του «Τολμώ να ελπίζω».



    ΣΧΟΛΙΑ