• LIFE&STYLE

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα στο show της Celia Kritharioti – Με Saint Laurent και Chanel

    • NewsRoom
    Η Δήμητρα Κούστα front row και πάνω δεξιά στέκεται ο Γιάννης Κούστας στο couture fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι

    Η Δήμητρα Κούστα front row και πάνω δεξιά στέκεται ο Γιάννης Κούστας στο couture fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι


    Στο fashion show της Celia Kritharioti παρόντες ήταν η Δήμητρα Κούστα και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας.

    Στο Παρίσι και την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στράφηκαν τα βλέμματα όλων των fashion lovers, όπου διάσημοι πολυτελείς οίκοι μόδας παρουσίασαν τις haute couture συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024.

    Ξεχώρισε το fashion show της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία εντυπωσίασε με μοναδικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη θάλασσα.

    Στην πρώτη σειρά βρέθηκε η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, η οποία παρακολούθησε υπέρκομψη το show της καλής φίλης της και χειροκρότησε τη Ναόμι Κάμπελ και την Κοκό Ροσά που περπάτησαν στην πασαρέλα.

    Για την ιδιαίτερη εμφάνιση αυτή, η Δήμητρα Κούστα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο δερμάτινο μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες λουστρίνι combat boots και μία κροκό τσάντα Saint Laurent, αξίας 2.500 ευρώ.

    Από πάνω φόρεσε μία σικ cardigan από κασμίρι του οίκου Chanel από την Cruise Collection 2023 – 2024 των 5.240 ευρώ. Την ίδια ζακέτα είχε φορέσει ξανά πρόσφατα σε ένα dinner με φίλους.

    Τότε την είχε συνδυάσει με thigh high boots και μαύρο δερμάτινο σορτς Chanel.

    Η Δήμητρα Κούστα front row στο fashion show της Celia Kritharioti
    Front row στο fashion show της Celia Kritharioti

    Από τα παρασκήνια παρακολούθησαν το σόου ο σύζυγος της Σήλιας Κριθαριώτη και εφοπλιστής Νίκος Τσάκος, μαζί με τον Γιάννη Κούστα.

    Αριστερά ο Νίκος Τσάκος, δεξιά ο Γιάννης Κούστας
    Πάνω αριστερά ο Νίκος Τσάκος, δεξιά ο Γιάννης Κούστας
    Chanel Cruise Collection 2023-2024
    Chanel Cruise Collection 2023-2024
    Δήμητρα Μέργμηγκα-Κούστα
    Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα
    Sac de jour Saint Laurent
    Sac de jour Saint Laurent

    Το κάλεσμα ήταν στις 17:00 και ο κόσμος είχε ήδη συγκεντρωθεί αρκετά νωρίτερα στον επιβλητικό χώρο του Pavillon Cambon Capucines, στην Πόλη του Φωτός. Ανάμεσα στους δεκάδες δημοσιογράφους μόδας ήταν η Sarah Harris και η Dena Giannini της βρετανικής Vogue, η Lydia Slater του βρετανικού Harper’s Bazaar, η Sasha Slater της Telegraph.

    Στις πρώτες σειρές βρέθηκαν και η Isabel Getty, η Sabrina Percy, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, η Καλλιόπη Καρέλα, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Χριστιάννα και η Αναστασία Καίσαρη, η Βέτα Τσουκαλά, η Μάριλη Γλύπτη, η Καρολίνα Αγγελοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Σούλα Λιάκου και πολλοί άλλοι.

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μαρινέλλα

    Celia Kritharioti: Αποθέωση στην Πόλη του Φωτός με έμπνευση από τη θάλασσα

    Celia Kritharioti: Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό couture show στο Παρίσι – Έκλεψε τις εντυπώσεις η θρυλική Ναόμι Κάμπελ

    Η Δήμητρα Κούστα με κόκκινο κραγιόν και total black look σε prive dinner



    ΣΧΟΛΙΑ