ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ελληνικά νησιά «οργώνει» ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του, Δήμητρα Κούστα και τις δύο κόρες τους, μετά από τις σύντομες διακοπές που πραγματοποίησαν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Στην παρέα τους βρέθηκαν η Άννα Βίσση και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα.
Όμορφα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και τις βόλτες τους στο νησί της Λέρου μοιράστηκε η Σοφία Καρβέλα στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται η Δήμητρα Κούστα, η οποία ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και σκεπτική.
Σε άλλο φωτογραφικό «κλικ» βλέπουμε τον «οικοδεσπότη», όπως τον αποκαλεί η Σοφία Καρβέλα, Γιάννη Κούστα να απολαμβάνει το παγωτό του με την Άννα Βίσση, την κόρη της και τα εγγόνια της.
Ακόμη ανέβασε και μία φωτογραφία με τους γιους της, αλλά και τις κόρες του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα.
Το tour στα ελληνικά νησιά πραγματοποιεί το ζεύγος Κούστα με την αγαπημένη τους πολυτελή θαλαμηγό, την «Belita».
Το όνομα του σκάφους προήλθε από τον συνδυασμό των χαϊδευτικών του ζεύγους, καθώς εκείνος την αποκαλεί «Lolita» και εκείνη «Bebouko».
Δείτε τις φωτογραφίες:







Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα: Οι βόλτες στη Βαρκελώνη
Η Δήμητρα Κούστα με την Άννα Βίσση στο freak show του Jean Paul Gaultier
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα