ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θεατρικό ντεμπούτο της νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν.
Ο ηθοποιός με χαρακτηριστικό ύφος είπε:
«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι. Την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα.
Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ.
Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».
Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν είναι προϋπόθεση οι σπουδές και ο Μπέζος εξήγησε:
«Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Αναπτύσσουμε 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για το στεγαστικό
- Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Μερτς για την εκλογή του στην Καγκελαρία της Γερμανίας
- Γεραπετρίτης: Μέσα στο καλοκαίρι το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας
- Θετικά τα συμπεράσματα την πρώτη ημέρα του Posidonia Sea Tourism Forum
