array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 251.37 εκατ.

ΠΟΥ: Τρεις θάνατοι συνδέονται με πιθανό ξέσπασμα ιού hantavirus σε κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό

Life & Style

Γιάννης Μπέζος κατά των ριάλιτι: «Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του» (video)

Γιάννης Μπέζος
Comments

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας του κωμικής σειράς «Παρουσιάστε!», ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις σειρές και τα ριάλιτι που παίζουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση.

Σχολιάζοντας τα προγράμματα που παίζουν απέναντι από το «Παρουσιάστε!», ο Γιάννης Μπέζος άσκησε σκληρή κριτική στα ριάλιτι και τους τηλεθεατές που επιλέγουν να τα παρακολουθούν.

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν υπάρχουν ερωτικά στοιχεία στη νέα σειρά, ο ηθοποιός απάντησε:

«Αποφεύγουμε τα ερωτικά εμείς, είμαστε κατά του ερωτικού γιατί είναι πολύ ερωτική η τηλεόραση φέτος. Είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική μερικές φορές».

Μάλιστα, συμπλήρωσε για τα ριάλιτι ότι: «Δεν τόλμησα να τα δω, δεν αντέχω πλέον ούτε από περιέργεια. Το ερωτικό πια έχει ταυτιστεί με το χυδαίο και το ηλίθιο. Εγώ το ερωτικό το έχω σαν ποιητικό μέσα μου. Είμαι αλλού, δεν έχω διάθεση να συνυπάρξω με όλες αυτές τις ανοησίες».

Και συνέχισε: «Εξηγώ πως αυτοί που τα βλέπουν, τους μοιάζουν. Θα σχολιαστεί πολύ για να συνέλθουμε γιατί νομίζω ότι έχουμε πάθει κάτι τελευταία. Υπάρχει ένα κοινό που θέλει να καταναλώσει τέτοια πράγματα. Το ικανοποιούμε λοιπόν, δείχνοντας αυτές τις ανοησίες. Γελάει με αυτό; Ακόμα χειρότερα. Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα.

Αν παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα τρεις ώρες και μας ικανοποιεί, σημαίνει ότι είμαστε αντάξιοι του. Δεν είναι ακραία, είναι χυδαία και άνευ νοήματος, δηλαδή ανόητα. Το ξέρουμε όλοι πως είναι έτσι και καθόμαστε τώρα και συζητάμε. Είναι για τα πανηγύρια τελεία και παύλα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Για ξύλο είναι και πριν γεννηθούμε υπήρχαν δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουν και καλά να είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης, δεν μπορεί να είναι και στον κανόνα. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το δικό μας της μυθοπλασίας δεν είναι αυτά τα προγράμματα, είναι ο κακός μας ο εαυτός, όταν εγώ κάνω καλά την δουλειά μου, ακυρώνω αυτή την ανοησία. Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του», είπε χαρακτηριστικά o Γιάννης Μπέζος.

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
H Σία Κοσιώνη στο Κάιρο (φωτο)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει επ’ αόριστον τον λογαριασμό του στο Instagram
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Eurovision 2026: Ο Akylas έφυγε σήμερα για Βιέννη – Το μήνυμά του
Το Αιγαίο είναι η καλύτερη θάλασσα στον κόσμο
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια Μπαντόσα; Καλλονή η νέα σύντροφος του τενίστα
Σίλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Οικογενειακώς σε γκαλά στη Νέα Υόρκη