• LIFE&STYLE

    Γιάννης Μπέζος κατά των ριάλιτι: «Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του» (video)

    • NewsRoom

    Γιάννης Μπέζος


    Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας του κωμικής σειράς «Παρουσιάστε!», ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις σειρές και τα ριάλιτι που παίζουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση.

    Σχολιάζοντας τα προγράμματα που παίζουν απέναντι από το «Παρουσιάστε!», ο Γιάννης Μπέζος άσκησε σκληρή κριτική στα ριάλιτι και τους τηλεθεατές που επιλέγουν να τα παρακολουθούν.

    Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν υπάρχουν ερωτικά στοιχεία στη νέα σειρά, ο ηθοποιός απάντησε:

    «Αποφεύγουμε τα ερωτικά εμείς, είμαστε κατά του ερωτικού γιατί είναι πολύ ερωτική η τηλεόραση φέτος. Είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική μερικές φορές».

    Μάλιστα, συμπλήρωσε για τα ριάλιτι ότι: «Δεν τόλμησα να τα δω, δεν αντέχω πλέον ούτε από περιέργεια. Το ερωτικό πια έχει ταυτιστεί με το χυδαίο και το ηλίθιο. Εγώ το ερωτικό το έχω σαν ποιητικό μέσα μου. Είμαι αλλού, δεν έχω διάθεση να συνυπάρξω με όλες αυτές τις ανοησίες».

    Και συνέχισε: «Εξηγώ πως αυτοί που τα βλέπουν, τους μοιάζουν. Θα σχολιαστεί πολύ για να συνέλθουμε γιατί νομίζω ότι έχουμε πάθει κάτι τελευταία. Υπάρχει ένα κοινό που θέλει να καταναλώσει τέτοια πράγματα. Το ικανοποιούμε λοιπόν, δείχνοντας αυτές τις ανοησίες. Γελάει με αυτό; Ακόμα χειρότερα. Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα.

    Αν παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα τρεις ώρες και μας ικανοποιεί, σημαίνει ότι είμαστε αντάξιοι του. Δεν είναι ακραία, είναι χυδαία και άνευ νοήματος, δηλαδή ανόητα. Το ξέρουμε όλοι πως είναι έτσι και καθόμαστε τώρα και συζητάμε. Είναι για τα πανηγύρια τελεία και παύλα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

    Για ξύλο είναι και πριν γεννηθούμε υπήρχαν δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουν και καλά να είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης, δεν μπορεί να είναι και στον κανόνα. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το δικό μας της μυθοπλασίας δεν είναι αυτά τα προγράμματα, είναι ο κακός μας ο εαυτός, όταν εγώ κάνω καλά την δουλειά μου, ακυρώνω αυτή την ανοησία. Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του», είπε χαρακτηριστικά o Γιάννης Μπέζος.

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ