• LIFE&STYLE

    George Michael: Όταν ανέδειξε το 2011 το carpool karaoke – Η πρώτη του εμφάνιση (video)

    • NewsRoom


    O George Michael φαίνεται πως ήταν ο κινητήριος μοχλός προκειμένου ο διάσημος παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν να δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή ένθετα, το carpool karaoke.

    Ο George Michael, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 53 ετών ανήμερα τα Χριστούγεννα, εκτός από τη συνεισφορά του στη μουσική θα πρέπει να τον θυμόμαστε και για το ότι ήταν αυτός που πρώτος έκανε το διάσημο πλέον Carpool Karaoke με τον Τζέιμς Κόρντεν.

    Ήταν το 2011 όταν ο αγαπημένος τραγουδιστής στα πλαίσια της εκπομπής Comic Relief έκανε μια βόλτα με τον Κόρντεν ο οποίος τότε ήταν γνωστός για μια κωμική εκπομπή.

    Κάποια στιγμή ο Κόρντεν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό της εκπομπής που του ζητά να παρέμβει σε ένα σημαντικό ζήτημα. Ξαφνικά διαπιστώνει ότι δίπλα του βρίσκεται ο George Michael, ο οποίος μετά από μια σύντομη συζήτηση, για να τον χαλαρώσει αρχίζει να τραγουδά μαζί του.

    Πολλοί αποδίδουν σε αυτό το ντουέτο την ιδέα του Κόρντεν, η οποία πλέον έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ένθετα καθώς από αυτό έχουν παρελάσει μεταξύ άλλων η Μαράια Κάρεϊ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Αντέλ, η Μισέλ Ομπάμα κ.α.

    Δείτε το βίντεο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Χιόνια -και στην Αττική- , παγετός και χαμηλές θερμοκρασίες

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: George Michael: Τα σκάνδαλα και η πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: George Michael: Τραγούδησε αγκαλιά με την ελληνική σημαία – Το δικό του «ευχαριστώ» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ