ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, έγινε για δεύτερη φορά μανούλα καθώς γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Λούη Καραμάνο έχουν ήδη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2017.
«Στο πρώτο παιδί πήρα 32 κιλά. Δεν κοιτάζω τα κιλά. Το Πάσχα θα γεννήσω. Περιμένω αγόρι πάλι. Ο μπαμπάς δεν υπάρχει! Αν μπορούσε να το θηλάζει, θα το έκανε κι αυτό. Είμαι πολύ τυχερή. Ο μικρός του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ειδικά τώρα που είμαι και έγκυος, ο Λούης είναι απίστευτος. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός ξέρει. Εμείς κάναμε πολύ γρήγορα το παιδί. Στους δυο μήνες που βγαίναμε έμεινα κατά λάθος έγκυος. Ήταν σαν να είμαστε μαζί χρόνια» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Φανή Χαλκιά, μιλώντας για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.
Η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές πως δεν περίμενε ποτέ πως θα δημιουργούσε τη δική της οικογένεια και θα έκανε παιδιά. Βρέθηκε όμως ο κατάλληλος άνθρωπος πού της άλλαξε τη ζωή, χαρίζοντάς της δύο όμορφα αγοράκια.
Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη τρυφερή φωτογραφία της με τον δεύτερο γιο της.
https://www.instagram.com/p/B_Han_EAqFW/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το στοίχημα του Τραμπ: Γιατί πιστεύει ότι το θέμα της Γροιλανδίας δεν θα τινάξει στον αέρα την εμπορική συμφωνία με την ΕΕ
- Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ κατάσχεσαν το έβδομο δεξαμενόπλοιο από τη λίστα της Βενεζουέλας
- Ισπανία: Νέο σιδηροδρομικό ατύχημα στη Καταλονία – Ένας νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματίες
- Μάριος Ηλιόπουλος (Seajets): Αγόρασε και δρομολογεί 7 νέα ταχύπλοα πλοία και Ro RO – mononewsTV