ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, έγινε για δεύτερη φορά μανούλα καθώς γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Λούη Καραμάνο έχουν ήδη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2017.
«Στο πρώτο παιδί πήρα 32 κιλά. Δεν κοιτάζω τα κιλά. Το Πάσχα θα γεννήσω. Περιμένω αγόρι πάλι. Ο μπαμπάς δεν υπάρχει! Αν μπορούσε να το θηλάζει, θα το έκανε κι αυτό. Είμαι πολύ τυχερή. Ο μικρός του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ειδικά τώρα που είμαι και έγκυος, ο Λούης είναι απίστευτος. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός ξέρει. Εμείς κάναμε πολύ γρήγορα το παιδί. Στους δυο μήνες που βγαίναμε έμεινα κατά λάθος έγκυος. Ήταν σαν να είμαστε μαζί χρόνια» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Φανή Χαλκιά, μιλώντας για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.
Η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές πως δεν περίμενε ποτέ πως θα δημιουργούσε τη δική της οικογένεια και θα έκανε παιδιά. Βρέθηκε όμως ο κατάλληλος άνθρωπος πού της άλλαξε τη ζωή, χαρίζοντάς της δύο όμορφα αγοράκια.
Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη τρυφερή φωτογραφία της με τον δεύτερο γιο της.
https://www.instagram.com/p/B_Han_EAqFW/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Κυκλοφόρησε το αναμνηστικό, συλλεκτικό νόμισμα του 1 δολαρίου με την εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ
- Μειώσεις τιμών: Εως 39 ευρώ τον μήνα εκτιμά η Αρχή το όφελος ανά νοικοκυριό
- Αιγαίο: Τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 11 παραβιάσεις – Aναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
- Η Βιολάντα θα είναι αρωγός στα παιδιά και στις οικογένειες των θυμάτων για πάντα, λένε οι δικηγόροι του Τζιωρτζιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.