• LIFE&STYLE

    Γενέθλια για την Μέγκαν Μαρκλ – Οι… αναπάντεχες ευχές από το παλάτι

    • NewsRoom

    Η ανάρτηση που είχε κάνει ο πρίγκιπας Χάρι για τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ


    Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η δούκισσα του Σάσεξ

    Μακριά από τα βασιλικά της καθήκοντα, στο νέο της σπίτι πλέον, στο Λος Άντζελες και με τη συντροφιά του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι και του γιου της, Άρτσι, η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της.

    Μετά από μία δύσκολη χρονιά συνεχών ανατροπών, όπου η ίδια και ο σύζυγός της αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου και να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, μετακομίζοντας αρχικά στον Καναδά και στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η μπόρα φαίνεται να καταλαγιάζει και οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν σταδιακά να αποκαθίστανται.

    Αυτό αποδεικνύει, άλλωστε και η ανάρτηση που έγινε στο Twitter, από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, με αφορμή τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ, όπου το παλάτι ευχήθηκε στην δούκισσα.

    Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στο Twitter, ο οποίος ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητες της βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, ανέβασε μια φωτογραφία του 2018 της βασίλισσας με τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία σήμερα γιορτάζει τα 39 της χρόνια.

    Ο πατέρας του Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Ουίλιαμ, επίσης ανέβασαν μηνύματα για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες με το μωρό τους, τον Άρτσι, νωρίτερα μέσα στον χρόνο αφού αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης.

    Ο 35χρονος Χάρι έχει παραδεχτεί ότι με τον αδελφό του, Ουίλιαμ έχουν έρθει σε ρήξη, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ ένιωθε «απροστάτευτη» από την βασιλική οικογένεια όταν ήταν έγκυος, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, τα οποία οι δικηγόροι της κατέθεσαν στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της αγωγής που έχουν υποβάλει εναντίον μιας ταπλόιντ.

    Τις ευχές τους στη Μέγκαν Μαρκλ, έστειλαν μέσω των social media και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, με την οποία, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, η δούκισσα του Σάσεξ δεν τα πήγαινε και πολύ καλά.

    Το μήνυμά τους λιτό: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη δούκισσα του Σάσεξ!», γράφει το βασιλικό ζευγάρι στη λεζάντα, η οποία συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ σε Twitter και Instagram.



    ΣΧΟΛΙΑ