• LIFE&STYLE

    Γάμος εν μέσω πανδημίας για την Angelika Dusk, κόρη του Δημήτρη Δασκαλόπουλου

    • NewsRoom

    Δημήτρης Μποσινάκος και Angelika Dusk


    Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Angelika Dusk, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο και εν μέσω της πανδημίας, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Δημήτρη Μποσινάκο.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Εκάλη, μάλλον όχι όπως σχεδίαζε εξαιτίας της πανδημίας.

    Ωστόσο ο «καραντινογάμος», όπως τον αποκαλεί η ίδια η τραγουδίστρια έγινε και μάλιστα, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, φιλήθηκε με τον αγαπημένο της φορώντας μάσκες!

    Η κόρη του βιομηχάνου και πρώην προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Δημήτρη Δασκαλόπουλου, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει σε μερικές εβδομάδες να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.

    Φορώντας ένα μακρυμάνικο φόρεμα σε μπόχο στιλ με λαχούρια, όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στο Instagram από την γαμήλια τελετή, η Angelika Dusk στέκεται δίπλα στον Δημήτρη Μποσινάκο με ένα πλατύ χαμόγελο.

    Οι δυο τους διατηρούν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ εκτός από την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, τους ενώνει το πάθος τους για τη μουσική.

    Ο σύζυγός της πλέον, Δημήτρης Μποσινάκος είναι ντράμερ και ανήκει στην μπάντα της Άννας Βίσση.

    Από την άλλη, η Angelika Dusk, γνωστή για την μαγευτική φωνή και την αγάπη της για τον αγγλικό στίχο, έχει χαράξει σημαντική πορεία στο χώρο της μουσικής.

    Έχει ανοίξει μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα, όπως εκείνες των Boy George, Simple Minds, Kovacs, LP και Monophonics, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μοιραζόταν την ίδια σκηνή με τον Ίαν Στρατή.

    Δημήτρης Μποσινάκος και Angelika Dusk

    Τον Μάρτιο, διανύοντας τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Angelika Dusk είχε σχολιάσει κάτω από μία φωτογραφία της στο Instagram:

    «Σίγουρα δεν περίμενα τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης μου έτσι. Χαρούμενη κι ευγνώμων ναι, αλλά και εντελώς φοβισμένη… One day at a time που λένε».

    Angelika Dusk



    ΣΧΟΛΙΑ