• LIFE&STYLE

    Game of Thrones: Δεν έχουν τέλος οι γκάφες λίγο πριν το φινάλε

    got

    Jammie και Cersei Lannister


    Πιο παρατηρητικοί φαίνεται πως έγιναν οι θαυμαστές και τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, που διανύει τα τελευταία επεισόδιά της και βαίνει σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε. Το τέλος όμως αυτό έρχεται με προβλήματα, καθώς η παραγωγή κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

    Μετά το περιστατικό με το ποτηράκι του καφέ από διάσημη αλυσίδα καφέ, που προκάλεσε παγκόσμια αποδοκιμασία και ανάγκασε την παραγωγή να βγει δημόσια και να απολογηθεί για το πλάνο, που απεικόνιζε το αντικείμενο αυτό, που σε μια σειρά εποχής είναι τελείως ανυπόστατο, ένα νέο λάθος ήρθε να «εκθέσει» του συντελεστές της σειράς, που «χάνουν έδαφος» από τα απανωτά λάθη.

    Πιο συγκεκριμένα, σε ένα πλάνο, όπου ο Jammie Lannister αγκαλιάζει την αδερφή και αγαπημένη του, Cersei, στο πλάνο απεικονίζεται το δεξί του χέρι, το οποίο υποτίθεται ότι έχει χάσει από τον τρίτο κύκλο της σειράς. Σύμφωνα με το σενάριο, το χέρι αυτό έχει αντικατασταθεί από μια άλλη κατασκευή, που δεν είναι όμως εύκαμπτη και δε μπορεί να την λυγίσει. Στο πλάνο, ωστόσο, δεν απεικονίζεται η κατασκευή αυτή, αλλά το κανονικό χέρι του ηθοποιού.

    Μετά τη δημοσίευση του πλάνου αυτού, που κάποιοι εντόπισαν και ανέδειξαν το λάθος, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν βροχή, από τους λάτρεις της σειράς, που εξέφρασαν, με χιουμοριστικό τρόπο, την απογοήτευσή τους για το ότι υπήρξε κι άλλο προβληματικό πλάνο, τόσο σύντομα από το προηγούμενο, με το ποτηράκι του καφέ.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συντελεστές της σειράς θα πρέπει να ξανακοιτάξουν τα ερχόμενα επεισόδια και να τα ελέγξουν απόλυτα πριν κυκλοφορήσουν, γιατί οι τηλεθεατές δε θα συγχωρέσουν άλλο λάθος.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο το επίμαχο πλάνο και τα σχόλια των θαυμαστών που ακολούθησαν:



    ΣΧΟΛΙΑ