• LIFE&STYLE

    Friends With Benefits: Πως να το κάνετε σωστά

    • NewsRoom


    Κάποιοι άνθρωποι θέλουν σεξ χωρις δεσμεύσεις, για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαρα όρια για την διάσταση της σχέσης. Μία στις τέσσερις γυναίκες και ένας στους τρεις άνδρες επιθυμούν μία «ερωτικού περιεχομένου φιλία», δηλαδή να κάνουν σεξ αλλά να είναι μόνο φίλοι. Τα άτομα αυτά, από τη μια δεν θέλουν να χάσουν την ελευθερία τους , αλλά από την άλλη προτιμούν να κάνουν σεξ με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά.
    tumblr_malosvefug1r59wnio1_500

    Τα όρια αυτής της σχέσης μπορούν να οριστούν με τις παρακάτω σημαντικές συμβουλές:
     

    1. Ξεκαθαρίστε ότι αυτό θέλετε απο την σχέση είναι μόνο σεξ. Καλύτερα, προτού εξερευνήσετε ο ένας το σώμα του άλλου
    2. Εκτιμήστε την κατάσταση προτού κάνετε τη συζητηση, αν ο ένας είναι σε μια δύσκολη φάση της ζωής του, καλύτερα να μην παραβιάσετε την απόσταση που σας χωρίζει ή αν ο άλλος είναι έτοιμος να κάνει σοβαρή σχέση, δεν θα είναι σωστό να χάσετε και οι 2 το πολύτιμο χρόνο σας αφου εσείς ενδιαφερεστε για ερωτική απόλαυση και εκείνοι για απογόνους
    3.  Στόχος: Ερωτική Διασκέδαση. Καμία υποχρέωση δεν θα έχει ο ενας στον άλλο πέρα από αυτό το στόχο.
    4. Προφυλάξεις. Τίποτα δεν χαλάει την μαγεία του “φίλοι με προνόμια” (Friends With Benefits)  όσο μια εγκυμοσύνη.
    5. Διακριτικότητα. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο καθένας τι κάνετε στο κρεβάτι σας. Μην εκθετετε τον εαυτό σας και φυσικά και το φίλο σας.
    6. Ας μην λέμε ψέματα ο συνδυασμός σεξ-φιλίας είναι δύσκολος. Αν πιστεύετε ότι δεν μπορείται να τα συνδυάσετε και πρέπει να διαλέξετε, κρατήστε την φιλία.Το σεξ βρίσκετε πιο εύκολα από ένα φίλο.

    Διαβάστε ακόμα:

     

    http://www.mononews.gr/dite-pio-eine-to-mistiko-tis-aftopepithisis-ke-pos-tha-to-anaptixete/40206



    ΣΧΟΛΙΑ