• LIFE&STYLE

    Φοβερή ανακάλυψη: Αυτό είναι το μεταλλικό υλικό που σταματάει τις σφαίρες

    • NewsRoom


    Για πολλά χρόνια το μπαρούτι χρησιμοποιούταν για την δημιουργία πανοπλίας που φορούσαν οι πολεμιστές. Με το πέρασμα των χρόνων όμως, κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, και αφού ανακαλύφθηκαν οι μοιραίες επιπτώσεις που προκαλούν τα βλήματα, χρησιμοποιήθηκε και σαν υλικό κατασκευής όπλων. Οι αλλαγές στον τομέα των μαχητικών όπλων επέφερε μια φοβερή ανακάλυψη, ενός ειδικού μεταλλικού υλικού το οποίο μπορεί να να καταστρέψει μια σφαίρα εν ριπή οφθαλμού.

    Το νέο μεταλλικό υλικό που μπορεί να καταστρέψει στην στιγμή το βλήμα σχεδιάστηκε από την Afsaneh Rabiei, καθηγήτρια στο τμήμα μηχανικής και αεροδιαστημικής, η οποία προσπαθούσε πολλά χρόνια για την ανακάλυψη του υλικού.

    Στο video που ακολουθεί, παρουσιάζεται πως η ειδική πανοπλία έχει φτιαχτεί από το νέο αυτό υλικό. Το ειδικό αυτό μεταλλικό υλικό είναι τόσο σκληρό όσο να μετατρέπει την σφαίρα σε στάχτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    Ακόμη το γεγονός ότι αυτό το υλικό είναι πολύ πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό υλικό, σημαίνει πως θα οδηγήσει στην δημιουργία νέων μορφών πανοπλιών και μαχητικών όπλων. Κι όπως φαίνεται αυτό είναι ακόμα η αρχή.

     Δείτε το video παρακάτω:

     

     

    Διαβάστε επίσης:

     

     

    http://www.mononews.gr/ta-5-simantikotera-pragmata-pou-prepi-na-xerete-simera-15/36664



    ΣΧΟΛΙΑ