Στα καλύτερά του βρίσκεται αυτή την εποχή το καρπούζι. Γι’ αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους, όπως για παράδειγμα να γίνει ένα απολαυστικό και δροσιστικό Fruit punch.
Όπως μας εξηγεί ο Άκης Πετρετζίκης, το καρπούζι στην εν λόγω συνταγή θα είναι η «κανάτα» όπου θα σερβίρουμε το fruit punch. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να κοπεί προσεκτικά ώστε να μην δημιουργηθούν ρωγμές.
Μέθοδος Εκτέλεσης
– Στερεώνουμε το καρπούζι στον πάγκο εργασίας οριζόντια και κόβουμε τη μία άκρη. Αφαιρούμε το καπάκι που κόψαμε.
– Με ένα κουτάλι αφαιρούμε την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να φτάσουμε στο πιο λευκό του μέρος του. Τοποθετούμε την ψίχα σε ένα μπολ και προσπαθούμε να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κουκούτσια μπορούμε.
– Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε σε δόσεις την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να γίνει χυμός. Μεταφέρουμε σε μια κανάτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Ψήφος εμπιστοσύνης η συμφωνία ExxonMobil, HelleniQ και Energean στο Block 2, 40 χρόνια μετά την τελευταία υπεράκτια γεώτρηση
- Ισχυρά αποτελέσματα για την AstraZeneca – Ρεκόρ πωλήσεων σε φάρμακα καρκίνου και διαβήτη
- Κρις Ράιτ: Η Ελλάδα αποτελεί το ιδανικό σημείο εισόδου για το φυσικό αέριο
- Aπάτη στο «Ανακαινίζω‑Νοικιάζω»: Σπίτι δηλώθηκε 20 φορές – Δεκάδες περιπτώσεις με ψευδή στοιχεία