• LIFE&STYLE

    Φίδια, εντάσεις και αποχώρηση στο GNTM (video)

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά


    Στα πλαίσια μιας beauty καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα, τα κορίτσια του GNTM κλήθηκαν να συνεργαστούν με… φίδια, κάτι που έφερε κάποια μοντέλα σε δύσκολη θέση και τα ώθησε να αντιμετωπίσουν τον χειρότερο φόβο τους.

    Πριν την έναρξη της πρώτης δοκιμασίας-αποχώρησης, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε στα μοντέλα τα books τους με την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση από την δεύτερη ημέρα του Bootcamp.

    Oι διαγωνιζόμενες συναντήθηκαν με μία διατροφολόγο, η οποία μέτρησε τα κιλά, αλλά και το λίπος τους και στη συνέχεια τους έδωσε ένα πρόγραμμα διατροφής. Κάποια από τα κορίτσια είχαν πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους και τους δόθηκε η οδηγία να τρώνε λίγο περισσότερο προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό αυτό.

    Τα κορίτσια έκαναν και γυμναστική, ακολουθώντας τις οδηγίες του trainer, ενώ αμέσως μετά ήρθε η ώρα της φωτογράφισης.

    Παρτενέρ των κοριτσιών ήταν διάφορα είδη φιδιών, κόκκινα, κίτρινα, ριγέ, λεπτά, χοντρά, που προκάλεσαν πανικό σε κάποια από τα μοντέλα. Ειδικότερα, η Σουζάνα έβαλε τα κλάματα και έπειτα από πολύ συζήτηση τόσο με την Έλενα Χριστοπούλου όσο και με την Βίκυ Καγιά βρήκε το κουράγιο να ποζάρει αγκαλιά με το φίδι.

    Βέβαια, η ιδιαίτερη προσοχή στη Σουζάνα είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις από κάποια κορίτσια, καθώς όταν η Πόπη και η Κατερίνα στην προηγούμενη δοκιμασία με την κάθετη πασαρέλα φοβόντουσαν, δεν βοηθήθηκαν σε αυτόν τον βαθμό.

    Μάλιστα, ένα από τα φίδια ήταν λίγο πιο ζωηρό και τρύπωσε στο παντελόνι μιας υποψήφιας. Ένα άλλο απείλησε το χέρι της Μαρίας που για λόγους υγείας η διαγωνιζόμενη ζήτησε βοήθεια προκειμένου να απομακρυνθεί.

    Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κρατώντας φίδι και όχι φορώντας δέρμα φιδιού, περνώντας το οικολογικό μήνυμα, «φοράμε ψεύτικο φίδι και παίζουμε με το αληθινό».

    Όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης, οι κριτές ξεχώρισαν τις φωτογραφίες της Νίνας και της Σπυρούλας, ενώ στο τέλος αποφάσισαν να δώσουν την πρώτη φωτογραφία στη Νίνα.

    Κακές κριτικές άκουσαν οι Αργυρώ, Γκλόρια και Σουζάνα, οι οποίες έμειναν στις 3 τελευταίες.

    Εν τέλει, η διαρροή, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε, καθώς η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Αργυρώ.

    Αργυρώ Μαγγλάρη
    Αργυρώ Μαγγλάρη



    ΣΧΟΛΙΑ