Ο Χρήστος Φερεντίνος, σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το περιστατικό ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στο περιστατικό, αφού μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού είχε ανεβάσει ένα instagram story.
Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, είπε χαρακτηριστικά ότι ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.
Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού και πατέρας των αγοριών της, δήλωσε για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Όταν ήρθε η αστυνομία δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Έτρεχε για να μην τον συλλάβουν».
Το ηχητικό απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπαγιάννης-Παυλίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Χυτήριο-Τι θα γίνει με την παράσταση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου – Τι συνέβη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με μήνυση απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοτόπουλα Αγγελάκης: Rebranding, νέες επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ και στόχος διπλασιασμού κερδοφορίας
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Αισιόδοξος ο Τραμπ – H Μόσχα συμφώνησε να κάνει παραχωρήσεις
- Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Adel
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά