• Fashion

    Ποια διάσημη εταιρεία καλλυντικών συμμετέχει από ΤΩΡΑ και για λίγες μόνο ώρες στη Black Friday;

    • NewsRoom


    Ακόμα και την τελευταία στιγμή, πασίγνωστες εταιρείες δηλώνουν και αυτές ότι μπαίνουν στο παιχνίδι της Black Friday. Ανάμεσά τους και μία πολυαγαπημένη εταιρεία καλλυντικών, που ξεκίνησε μόλις πριν από λίγο τις δικές της συγκλονιστικές εκπτώσεις.

    Ο λόγος για τη Sephora που για τις επόμενες ώρες προσφέρουν δελεαστικές εκπτώσεις που φτάνουν ως το 40%.

    sephora
    sephoraσεπ

    Παράλληλα, με τα Sephora και πολλά ακόμα καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα συμμετέχουν στη Μαύρη Παρασκευή. Τα Attica Stores, τα οποία εδρεύουν στο κέντρο της Αθήνας, στο Golden Hall και στη Θεσσαλονίκη, o Όμιλος FF Group (Calvin Klein, Collective, Nike, Samsonite, Guess, Juicy Couture κ.λπ), Oysho, Pull&Bear, Body Shop, River West, McArthur, Factory Outlet, είναι μερικά μόνο από τα καταστήματα που σε λίγες ώρες, θα γιορτάσουν τη Black Friday με ασύλληπτες εκπτώσεις που φθάνουν το 80%.

    sephoraΤην ίδια ώρα και η εταιρεία The Body Shop μπαίνει στο χορό της Black Friday, με έκπτωση 25% σε όλα της τα είδη.

    body shopΣτο θεσμό της Black Friday συμμετέχει φέτος και η GAP. H αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού με μια φωτογραφία στο facebook προανήγγειλε μοναδικές προσφορές στα καταστήματά της στις 25.11 & 26.11.

    gap ekptgap εκπτωσεις

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα μείνουν όσοι βρεθούν στο McArthurGlen την Παρασκευή, καθώς θα μπορούν να ψωνίσουν αγαπημένες και γνωστές μάρκες με τεράστιες εκπτώσεις. Το εμπορικό κέντρο θα ανοίξει τις πόρτες του για το καταναλωτικό κοινό στις 8 το πρωί. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ.

    mcarthur

    Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει  και αυτό στο θεσμό της Black Friday, με προσφορές στα καταστήματά του. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

    Αν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στα εσώρουχα και τις πιτζάμες σας, η Oysho είναι εδώ. Από σήμερα το βράδυ στις 22.00 μ.μ μέχρι και 25/11 στις 23.59 μ.μ θα μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 20% ρούχα και εσώρουχα της επιλογής σας, τόσο στο Online όσο και στα φυσικά καταστήματα.

    oysho

    Και η Prince Oliver θα δώσει το παρόν στη Black Friday και είμαστε σίγουροι πως θα τα χάσετε με τις προσφορές της.

    friday

    Στη Black Friday θα συμμετάσχουν φέτος και τα Pull&Bear με έκπτωση 20% σε όλα τα είδη.

    pull and bear

    Τέλος, τα Factory Outlet θα υποδεχθούν τους πελάτες τους με εκπτώσεις έως και 80% σε όλα τα brands.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΟΝΟ ΕΔΩ:To Black Friday έφτασε!!! Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στα Public στο Σύνταγμα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο κατήφορος της ξανθιάς ενζενί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Black Friday : Οι Αμερικανοί έως τώρα έχουν ξοδέψει 1 δισ. ΔΟΛ μέσω του διαδικτύου για αγορές



    ΣΧΟΛΙΑ