array(0) {
}
        
    
Menu
-2.63%
Τζίρος: 294.99 εκατ.

Παπουτσάνης: Οριακή μείωση 1% στα 16,5 εκατ. ευρώ ο τζίρος το α΄ τρίμηνο του 2026

Life & Style

Famagusta: Ο Χρήστος Λούλης στη νέα δραματική σειρά του MEGA

Χρήστος Λούλης
Comments

Ένας από τους πιο λαμπερούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Χρήστος Λούλης, μπαίνει στο διαλεχτό καστ της νέας δραματικής σειράς του MEGA, Famagusta, που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός που ξεκίνησε τη θεατρική του διαδρομή με ένα «βραβείο Χορν» το 2003, αναμένεται να υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο που επιστρέφει στην πατρίδα του.

1

Ένας μαχητικός δημοσιογράφος από την Αγγλία, ο Χρήστος Λούλης, ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής. Άλλωστε, Famagusta δεν είναι παρά η λατινική ονομασία για την πολύπαθη πόλη της Αμμοχώστου.

Έχει περάσει μισός αιώνας από την ημέρα που η παραλία της κοσμοπολίτικης πόλης έπαψε να δέχεται λαμπερούς επισκέπτες μετά την εισβολή του «Αττίλα». Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η δραματική σειρά «Famagusta» έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, με φόντο την ταραγμένη εποχή που οδήγησε στο «σκοτεινό» 1974.

Το ταξίδι του κεντρικού ήρωα της σειράς, που θα υποδυθεί ο Χρήστος Λούλης, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραίο τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των χαρακτήρων της σειράς «Famagusta», αφού θα λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που έμεναν θαμμένα κάτω από τα εγκαταλειμμένα καλντερίμια της Αμμοχώστου.

Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η νέα σειρά του MEGA φιλοδοξεί να μεταφέρει τον τηλεθεατή στην πολύβουη Αμμόχωστο, ως τη στιγμή που το ημερολόγιο γράφει 14 Αυγούστου, ημέρα που η Famagusta μετατρέπεται στην «πόλη φάντασμα» που είναι σήμερα.

Το σενάριο της σειράς Famagusta υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ την ιστορική έρευνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τοκαρής, με τη βοήθεια του οποίου θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη οι σπαρακτικές ιστορίες των αγνοουμένων της τραγωδίας της Κύπρου.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, πραγματοποιούνται στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο.

Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος κ.ά.

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων / Ιστορικά γεγονότα: Δημήτρης Τοκαρής

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκάφα από το CNN: «Πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του The Birth Center;
Κίλιαν Μέρφι: Χωρίς μπλούζα στα γυρίσματα της ταινίας του στην Αθήνα (pics)
Η Άννα Βίσση χορεύει το νέο της τραγούδι μέσα στην κουζίνα της (video)
Γιάννης Γκελντής: Πώς έζησε τη φυλακή ο γνωστός σεφ και η αποξένωση από την κόρη του
Πάσχα με πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες από το Vodafone TV
Μαρία Κίτσου: Είμαι επιζήσασα τραυμάτων και κακοποίησης (video)
Άννα Βίσση: Το μήνυμα του Γιάννη Μωράκη μετά το φινάλε του Hotel Ερμού
Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της – «Καλώς ήρθες, μικρό μας θαύμα»
Klavdia: Στα δικαστήρια με πρώην σύντροφό της – Οι προσωπικές φωτογραφίες και το ραντεβού στο σπίτι του