array(0) {
}
        
    
Menu
-0.25%
Τζίρος: 136.14 εκατ.

Τραμπ: Ανακοίνωσε δεύτερο πλήγμα σε πλοίο που έκανε διακίνηση ναρκωτικών από τη Βενεζουέλα

Life & Style

Famagusta: Ο Χρήστος Λούλης στη νέα δραματική σειρά του MEGA

Χρήστος Λούλης
Comments

Ένας από τους πιο λαμπερούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Χρήστος Λούλης, μπαίνει στο διαλεχτό καστ της νέας δραματικής σειράς του MEGA, Famagusta, που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός που ξεκίνησε τη θεατρική του διαδρομή με ένα «βραβείο Χορν» το 2003, αναμένεται να υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο που επιστρέφει στην πατρίδα του.

1

Ένας μαχητικός δημοσιογράφος από την Αγγλία, ο Χρήστος Λούλης, ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής. Άλλωστε, Famagusta δεν είναι παρά η λατινική ονομασία για την πολύπαθη πόλη της Αμμοχώστου.

Έχει περάσει μισός αιώνας από την ημέρα που η παραλία της κοσμοπολίτικης πόλης έπαψε να δέχεται λαμπερούς επισκέπτες μετά την εισβολή του «Αττίλα». Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η δραματική σειρά «Famagusta» έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, με φόντο την ταραγμένη εποχή που οδήγησε στο «σκοτεινό» 1974.

Το ταξίδι του κεντρικού ήρωα της σειράς, που θα υποδυθεί ο Χρήστος Λούλης, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραίο τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των χαρακτήρων της σειράς «Famagusta», αφού θα λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που έμεναν θαμμένα κάτω από τα εγκαταλειμμένα καλντερίμια της Αμμοχώστου.

Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η νέα σειρά του MEGA φιλοδοξεί να μεταφέρει τον τηλεθεατή στην πολύβουη Αμμόχωστο, ως τη στιγμή που το ημερολόγιο γράφει 14 Αυγούστου, ημέρα που η Famagusta μετατρέπεται στην «πόλη φάντασμα» που είναι σήμερα.

Το σενάριο της σειράς Famagusta υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ την ιστορική έρευνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τοκαρής, με τη βοήθεια του οποίου θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη οι σπαρακτικές ιστορίες των αγνοουμένων της τραγωδίας της Κύπρου.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, πραγματοποιούνται στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο.

Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος κ.ά.

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων / Ιστορικά γεγονότα: Δημήτρης Τοκαρής

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για την εμφάνισή της και η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή
O οίκος ανοχής που έγινε εστιατόριο και το μυστικό των χαρακωμένων καθρεφτών
ΣΚΑΙ σε νευρική κρίση: Tο «Rosebud» του Γιάννη Αλαφούζου, ο πόλεμος εξωδίκων με Ρέβη-Κουρδή και στο βάθος Ζούλας και Μαραγκουδάκη σε σύγχυση ρόλων
Κέιτ Μίντλετον: Το «ξανθό σοκ», οι φήμες για περούκες και το πραγματικό brand value πίσω από τα μαλλιά της
Άννα Βίσση: Από τον Ρίτσο και τον Μίκη στα… χούλα χουπ – Η τελειομανής, η απόλυτη ντίβα, η ζωή με τους billionaires
Το δράμα του Αλαφούζου, τραγικά ποσοστά για Τσουρό και Τατιάνα, ανατροπή στην ΕΡΤ, εκτός ΑΠΕ ο Περδικάρης και τα παρατράγουδα του Alpha 98.9
Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει το «Τρελός» για την «ακούσια νοσηλεία» του στο Δρομοκαΐτειο
Η αποκάλυψη της Πέγκυ Ζήνα στο ανανεωμένο ΟΠΑΠ Game Time για το «Δεν θα πας πουθενά»
Γιάννης Ξανθούλης: Η Μαρινέλλα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ντακότα Τζόνσον: Με αποκαλυπτικό see-through φόρεμα στο γκαλά του Ιδρύματος Kering