array(0) {
}
        
    
Menu
-0.09%
Τζίρος: 204.65 εκατ.

Σπανάκης: «Είμαστε δίπλα στους πολίτες με σχέδιο και έργα»

Life & Style

Famagusta: Ο Χρήστος Λούλης στη νέα δραματική σειρά του MEGA

Χρήστος Λούλης
Comments

Ένας από τους πιο λαμπερούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Χρήστος Λούλης, μπαίνει στο διαλεχτό καστ της νέας δραματικής σειράς του MEGA, Famagusta, που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός που ξεκίνησε τη θεατρική του διαδρομή με ένα «βραβείο Χορν» το 2003, αναμένεται να υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο που επιστρέφει στην πατρίδα του.

1

Ένας μαχητικός δημοσιογράφος από την Αγγλία, ο Χρήστος Λούλης, ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής. Άλλωστε, Famagusta δεν είναι παρά η λατινική ονομασία για την πολύπαθη πόλη της Αμμοχώστου.

Έχει περάσει μισός αιώνας από την ημέρα που η παραλία της κοσμοπολίτικης πόλης έπαψε να δέχεται λαμπερούς επισκέπτες μετά την εισβολή του «Αττίλα». Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η δραματική σειρά «Famagusta» έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, με φόντο την ταραγμένη εποχή που οδήγησε στο «σκοτεινό» 1974.

Το ταξίδι του κεντρικού ήρωα της σειράς, που θα υποδυθεί ο Χρήστος Λούλης, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραίο τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των χαρακτήρων της σειράς «Famagusta», αφού θα λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που έμεναν θαμμένα κάτω από τα εγκαταλειμμένα καλντερίμια της Αμμοχώστου.

Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η νέα σειρά του MEGA φιλοδοξεί να μεταφέρει τον τηλεθεατή στην πολύβουη Αμμόχωστο, ως τη στιγμή που το ημερολόγιο γράφει 14 Αυγούστου, ημέρα που η Famagusta μετατρέπεται στην «πόλη φάντασμα» που είναι σήμερα.

Το σενάριο της σειράς Famagusta υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ την ιστορική έρευνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τοκαρής, με τη βοήθεια του οποίου θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη οι σπαρακτικές ιστορίες των αγνοουμένων της τραγωδίας της Κύπρου.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, πραγματοποιούνται στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο.

Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος κ.ά.

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων / Ιστορικά γεγονότα: Δημήτρης Τοκαρής

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Open: Το νέο σχέδιο Ιβάν Σαββίδη – Παπαμιμίκου – Νέα μετοχική «καθαρότητα» χωρίς Κοκλώνη, σύμπραξη με Mega
Τι τρέχει με τον Λιάγκα, η «πόρτα» του Ακύλα στον Χιώτη, η «17Ν» του Αλαφούζου, το νέο στρατηγείο του Κυριακού και γιατί κόβονται τα σήριαλ
Στο Star ο Νίκος Μουτσινάς – Η επίσημη ανακοίνωση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ποια είναι η μικρή απόλαυση της ημέρας της και γιατί έκλεισε το The Birth Center;
Τρύφωνας Σαμαράς: Σκοτώθηκε το σκυλάκι του στις πρόβες του J2US
Μπραντ Πιτ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ύδρα – Μένει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία (video)
«Merci Chef!»: Έλληνες και Γάλλοι Σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ – Φτάνει στο νησί και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ (video)
Τατιάνα Μπλάτνικ: Βρήκε ξανά τον έρωτα μετά το διαζύγιό της με τον Νικόλαο
Μαρία Μενούνος: Ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για τον κουμπάρο της, Λέοντα Πατίτσα (pics)